Adsense Başvurum hala bekleniyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

feridearhan

Üye
Üye
21 Kas 2020
34
41
18
Türkiye
feridearhan.com
3 Haftaya yakın bi zaman önce başvurduğum adsense'den hala olumlu / olumsuz bir dönüş olmadı, neredeye hergün güncel makaleler paylaşıyorum instagram üzerinden gören kişiler siteye girip hit kasmamıza yardımcı oluyor, tek ihtiyacımız adsense'nin sonucu ne yapmamız lazım, beklemekten bşaka ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Caner

Üye
Üye
7 May 2020
24
12
3
COVID-19 nedeniyle Google tekrar hibrit çalışma modeline geçti diye biliyorum. Bu yüzden işler yine aksamaya başladı sanırım.

• Beğen

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Başvurular, salgın nedeniyle uzmanlar kısıtlı çalışmaktadır.
Bu nedenle yoğunluk oluştuğundan geri dönüş 2 haftadan daha fazla uzun sürebilir.
Beklemenizi rica ediyorum.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
3 Haftaya yakın bi zaman önce başvurduğum adsense'den hala olumlu / olumsuz bir dönüş olmadı, neredeye hergün güncel makaleler paylaşıyorum instagram üzerinden gören kişiler siteye girip hit kasmamıza yardımcı oluyor, tek ihtiyacımız adsense'nin sonucu ne yapmamız lazım, beklemekten bşaka ?

Merhabalar,

Ekip arkadaşım @Sezgin Güler e ve @Caner arkadaşımın ilettiği yanıtlara ek olarak, siteniz organik trafik olarak iyi bir duruma gelmedikçe olumlu bir sonuç alacağınızı düşünmüyorum. İnstagramdan trafik geldiğini iletmişiniz. Arama motorlarından gelecek şekilde sitenizde iyi bir seo çalışması yaptığınızda bu durum değişecek ve politikalara uygun olduğunuz görülürse onay alacaksınız.

Kolaylıklar dilerim.