Adsense basvurumu iptal etmek istiyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

HanVincenzo

Üye
Üye
7 Mar 2019
7
1
3
Basvuru yaptigim hesabi kullanmicam sitemden kodlari vs kaldirdim sitemi yeniden kurdum 24 saat gecmesine ragmen kodları bulamadik gibisinden mesaj gelmesi lazimdi gelmedi hesabiniz etkinlestiriliyor kisminda kaldi bu hesabi iptal etmem lazim yardimci olurmusunuz

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Maalesef başvuru iptal edemezsiniz. Hesabınız onayladı ise yeni bir site için başvuru yapabilirsiniz. Eğer hesabınız onaylamamış ise hesabınızı iptal edip yeni bir AdSense hesabı açabilirsiniz.

AdSense Hesabınızı Form Göndererek Kapatmak için:
Lütfen şu formu doldurun: Login troubleshooter - AdSense Help Sonrasında AdSense yetkilileri sizin ile iletişime geçecektir. Hesabınızı kapatmak istediğinizi onlara söylediğiniz zaman gerekli işlemi AdSense yetkilileri yapacaktır. AdSense yetkilisinin sizinle iletişime geçmesi yoğunluğa bağlı olarak 2-3 hafta sürebilmektedir.

Saygılarımla,
Doğukan

Türkçe AdSense Forumu Yardım Gönüllüsü

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

HanVincenzo

Üye
Üye
7 Mar 2019
7
1
3
Merhaba,

Maalesef başvuru iptal edemezsiniz. Hesabınız onayladı ise yeni bir site için başvuru yapabilirsiniz. Eğer hesabınız onaylamamış ise hesabınızı iptal edip yeni bir AdSense hesabı açabilirsiniz.

AdSense Hesabınızı Form Göndererek Kapatmak için:
Lütfen şu formu doldurun: Login troubleshooter - AdSense Help Sonrasında AdSense yetkilileri sizin ile iletişime geçecektir. Hesabınızı kapatmak istediğinizi onlara söylediğiniz zaman gerekli işlemi AdSense yetkilileri yapacaktır. AdSense yetkilisinin sizinle iletişime geçmesi yoğunluğa bağlı olarak 2-3 hafta sürebilmektedir.

Saygılarımla,
Doğukan

Bu gonderdiginiz formda yayinci noyu goremedigim icin gonderim yapamiyorum hesap etkinlestiriliyor kisminda kaldi bu hesabi kapatmam veya onayi iptal etmem lazim bi sekilde

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Tekrardan Merhaba,

Yayımcı No: AdSense hesabınıza giriş yaptığınızda urlde ki pub- ile başlayan numara yayıncı numaradır. Google AdSense - Make Money Online through Website Monetization<YAYINCI_NUMARANIZ>/home orayı (pub- da dahil) kopyalayıp Yayımcı No bölümüne yapışıtırın.

Oturum açmaya çalıştığınızda hangi hata mesajı görünüyor? sorusuna Diğer seçin ve diğer yerleri doldurun. Size ulaşan AdSense Ekibinde'ki arkadaşa Bu hesabımı iptal etmek istiyorum deyin gerekli işlemi yetkili arkadaş gerçekleştirecektir.

Saygılarımla,
Doğukan

HanVincenzo

Üye
Üye
7 Mar 2019
7
1
3
Dogukan Bey merhaba,

Adsense'den tarafıma ulastılar yalniz iptal etmek istedigim hesaba giris yaptıgımda diger hesabımın aynısı açılıyor icerisinde ki hesap bakiyesi bile aynı acaba hesapları mı birleştirdiler ? Ingilizce olarak mail geldi türkce olarak cevap verdim umarım sorun yaşamam

Ozanerdem.5

Üye
Üye
16 Mar 2019
4
2
1
Doğukan bey merhaba bende dün form attım ama hâlen dönüş yapılmadı tek öğrenmek istedim şu 1. Eklediğim adsense onaylanmadı 2. Yi eklediğim zaman ise çift adsense sorununu aldım. Adsense benimle iletişime geçince 1.yi sildirdikten sonra 2. Adsense hesabım ile adsenseye girip tekrar başvuru yapınca onaylanacak mı peki ?

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Tekrardan Merhaba,

Eğer çift hesap sorununa neden olan hesapınızı kapattıysanız siteniz uygunluk şartlarını karşılıyorsa hesabınız ve başvurunuz onaylanacaktır.

Saygılarımla,
Doğukan