Adsense Birden Fazla Web Site Hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ercanakcay1453

Üye
Üye
7 Kas 2020
11
5
3
Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim
Adsense Hesabına Eklenen İkinci Domain İçin Bir Kaç Sorum Var Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim.

1. Adsenseye Kayıtlı İkinci Site Ban Yerse Hesap mı Kapanır Yoksa Sadece O Site İçin İşlemler Kapanır. Sonuçta İçerisinde Masum Bir Site Daha Var (İşallah öyle bir şey yaşamam veya yaşayan olmaz)

2. Adsense Siteleri Ayırmak Mümkün mü Siteyi Devredimi Gereksiniminde Adsense Hesabını Devretmek İstemiyorum Sonuçta Bir Hesap Hakkım Var Direk Başka Bir Adsense Hesabına Devri Gerçekleşebiliyor mu ( adsenseden siteni sil alan kişi eklesin onay için beklesin olayı hariç )

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar Herkese İyi Günler Dilerim
Adsense Hesabına Eklenen İkinci Domain İçin Bir Kaç Sorum Var Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim.

1. Adsenseye Kayıtlı İkinci Site Ban Yerse Hesap mı Kapanır Yoksa Sadece O Site İçin İşlemler Kapanır. Sonuçta İçerisinde Masum Bir Site Daha Var (İşallah öyle bir şey yaşamam veya yaşayan olmaz)

2. Adsense Siteleri Ayırmak Mümkün mü Siteyi Devredimi Gereksiniminde Adsense Hesabını Devretmek İstemiyorum Sonuçta Bir Hesap Hakkım Var Direk Başka Bir Adsense Hesabına Devri Gerçekleşebiliyor mu ( adsenseden siteni sil alan kişi eklesin onay için beklesin olayı hariç )

Merhaba,

Adsense hesabınıza bağlı herhangi bir siteniz yada youtube kanalınız ve/veya admob hesabınızın bağlı olduğu mobil uygulamanızda oluşacak herhangi bir politika ihlali adsense hesabınızın durdurulmasına neden olur. Aynı zamanda youtube kanalınızın para kazanma özelliği kapatılır. Site bazlı bir yaptırım olmadığı sürece diğer eklediğiniz site bu durumdan etkilenmez ve farklı bir adsense hesabı ile (önceki kodları temizledikten sonra) başvuru gönderilebilir.

Ancak yaptırım site bazlı olduğu taktirde, hem hesabınız hem duruma neden olan siteniz bir daha adsense için kullanılamaz.

2. sorunuzu anlamadığım için üzgünüm. Adsense hesapları satılamaz, devredilemez (vergi numarası atandığı için mümkün değildir. TC kimlik numaranızı devredemediğiniz gibi)

Kolaylıklar dilerim.