Adsense Bu Aralar CORONA Virüs İle Mesgul

• Konbuyu başlatan Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Anladigim Kadari ile corono Dünya Devi Google'a da Değinmiş Zira Ödemelerde Pek Sıkıntı Olamasada Onay Süreçlerinde Baya İleri Tarih Vermeye Başlamış Kendi Sitemden Degil Bir Cok Arkadasimin Web Siteside Suan Onay Bekliyor Umarım Kısa Süre İcerisinde Düzelir Dünyada Huzura Kavuşur

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Bu süreci Alphabet, Facebook, Amazon gibi kuruluşlar da dahil olmakla birlikte herkes atlatmakta. Bu durumlar gayet doğaldır.
Geçmişe baktığımızda bu tarz salgınların olduğunu görüyoruz. Elbette bu günler geçecektir ancak umarım daha kötüsü ile karşılaşmayız...

• Beğen
Tepkiler: Atacbala
G

Gökce (Yasaklanmış Kullanıcı)

Misafir
Bu süreci Alphabet, Facebook, Amazon gibi kuruluşlar da dahil olmakla birlikte herkes atlatmakta. Bu durumlar gayet doğaldır.
Geçmişe baktığımızda bu tarz salgınların olduğunu görüyoruz. Elbette bu günler geçecektir ancak umarım daha kötüsü ile karşılaşmayız...
Yazdigim Bir Makalede ( Tıbbın Yetersiz Kaldığı Covit-19 İlahi Bir Mesajmı ) Gecmiste Olan salginlara Örnek verdim Tabi Verdiğim Örnekler Alphabet ve Amazondan Önceki Dönemlere Ait Dedediginizin Altına Bende İmzamı Atiyorum Kisa Surede İnsanlik Bumunda Üstesinden Gelir İnsallah