ADSENSE ÇAKIŞMASI :'(

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

arkaplan

Üye
Üye
12 May 2019
3
2
3
Merhabalar.. Hocam adsense hesabı çakışması yaşanıyor daha önce kurduğum hesabı çakıştığı için kapatamadım. Direk google hesabını sildim ama yine çakışmaya devam ediyor. Lütfen yardımcı olur musunuz uzun süredir uğraşıyorum çok moralimi bozuyor @Yusuf ERGİŞİ hocam

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@arkaplan Merhabalar,

@Bayram Şenakar arkadaşımızın iletmiş olduğu doğru yanıta ilave edecek bir söz bulamadığım için üzgünüm. @Bayram Şenakar arkadaşımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bahse konu iletilen konuyu detaylı bir şekilde inceleyip, orada bulunan formu doldurarak (resmi bir evrakla birlikte) göndermeniz halinde, size geri dönüş sağlanacaktır. Yanıt gelmedi diye müteakip defalar form doldurup göndermeyin, spam olarak değerlendirilip, ilk gönderdiğinize de bakılmama ihtimali yüksek olur. Biraz sabır gerektiren bir sürece girmişsiniz. Siz gibi yüzlerce kullanıcı haftalarca cevap bekliyor :( Aşırı bir yoğunluk durumu söz konusu ve mutlaka geri dönüş sağlanıyor.

Bu durumun farklı bir çözümü maalesef bulunmamaktadır. Tek alternatif çözüm, bir yakınınız adına başvuru gönderip, iş ve işlemlerinizi o başvuru üzerinden takip etmek olabilir. Öyle bir durumda da, yakınınız sorumluluk almış oluyor.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

@Bayram Şenakar foruma olan değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Başarıların devamını dileriz.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi & Gümüş Ürün Uzmanı