Adsense Cansu hanım yerine kim geçti?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Realist34

Üye
Üye
20 Nis 2018
5
6
3
Merhabalar,

1 Ocak 2018 itibariyle Cansu hanım Google'da farklı bir pozisyona geçti. Ancak onun yerine gelen kişi bizimle herhangi bir iletişim henüz kurmadı. Tüm Türkiye yayıncıları bir sıkıntısı olunca en azından mail atarak 1 gün sonra dönüş alabiliyorduk. Ancak şu anda yerine geçen kişi hakkında en ufak bir bilgi yok. Yerine gelen kişi kim? Mail adresini yayıncılar olarak öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

1 Ocak 2018 itibariyle Cansu hanım Google'da farklı bir pozisyona geçti. Ancak onun yerine gelen kişi bizimle herhangi bir iletişim henüz kurmadı. Tüm Türkiye yayıncıları bir sıkıntısı olunca en azından mail atarak 1 gün sonra dönüş alabiliyorduk. Ancak şu anda yerine geçen kişi hakkında en ufak bir bilgi yok. Yerine gelen kişi kim? Mail adresini yayıncılar olarak öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

Merhaba Realist34,

Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ediyorum. İlgili değişiklikler bir çok farklı departmanlıkta olduğu gibi birimlerde de oldu. Henüz tam olarak görevlendirmeler oturmamış olabilir veya ilgili sorumlu (community manager) topluluk yöneticileri ve birimlerdeki görevlendirilen arkadaşlar henüz iş başı yapmamış olabilirler. Cansu hanım hangi tarafta topluluk yöneticisi idi? (AdWords, AdSense, Gmail vb.) Mayıs ayı sonunda mutlaka tüm birimler ve departmanlıklar sorunsuz bir şekilde iş ve işlemlerine devam edecektir. Şu aralar ilettiğim gibi devir teslim, eğitim, konum ve konuşlandırma gibi işlemler yürütülüyor olabilir.

Sabrınız için teşekkürler.

Realist34

Üye
Üye
20 Nis 2018
5
6
3
Cansu Ozaras, Google Adsense Türkiye hesap yöneticisiydi. Cevabınız için teşekkür ederim. En azından bu ay içinde oturacağını öğrenmek iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ