Adsense domain ban itiraz var mı?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
Hesapla birlikte domainin banlanmış olabileceğini düşünüyorum domain banı için şuanda aktif bir itiraz alanı var mı acaba?
Ayrıca yeni kayıt domainlerde adsense banlı olsa da o yeni kayıt edilince kaldırılıyor doğru mu?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hesapla birlikte domainin banlanmış olabileceğini düşünüyorum domain banı için şuanda aktif bir itiraz alanı var mı acaba?
Ayrıca yeni kayıt domainlerde adsense banlı olsa da o yeni kayıt edilince kaldırılıyor doğru mu?
Merhaba,

URL adresinizin yasaklandığına dair bir eposta aldınız mı? URL adreslerindeki politika sorunları ile ilgili ancak yeniden inceleme isteği gönderilebiliyor. O işlemde Adsense panelinizin politika merkezinden yapılmaktadır.

Yasaklı bir Adsense hesabı, itiraz gönderildiği halde tekrar aktif edilmiyorsa, URL adresinin yeni kayıt edilip edilmediğine bakılmaksızın hesap tekrar aktif edilmez.

İyi dileklerimle,

BöcekBaşı

Üye
Üye
22 Eki 2019
30
7
8
Samsun
cintakvimi.net
Merhaba,

URL adresinizin yasaklandığına dair bir eposta aldınız mı? URL adreslerindeki politika sorunları ile ilgili ancak yeniden inceleme isteği gönderilebiliyor. O işlemde Adsense panelinizin politika merkezinden yapılmaktadır.

Yasaklı bir Adsense hesabı, itiraz gönderildiği halde tekrar aktif edilmiyorsa, URL adresinin yeni kayıt edilip edilmediğine bakılmaksızın hesap tekrar aktif edilmez.

İyi dileklerimle,
Merhabalar Yusuf bey,
Domain ban ile ilgili bir mail almadım sadece hesap kapatıldığına dair mail geldi bende sinirden gmaili silmiş oldum öyle kaldı.
Site adresimi incelerseniz mutlu olurum domain başlandığından şüpheliyim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar Yusuf bey,
Domain ban ile ilgili bir mail almadım sadece hesap kapatıldığına dair mail geldi bende sinirden gmaili silmiş oldum öyle kaldı.
Site adresimi incelerseniz mutlu olurum domain başlandığından şüpheliyim.

Tıklayın.
Tekrar selam,

Otomatik reklam kodunuz olmadığı için kontrol sağlayamıyorum. Bu durumu başvuru aşamasında ancak şekillendirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: BöcekBaşı