Adsense eski hesab sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hemid013

Üye
Üye
9 Tem 2020
14
0
1
Merhaba benim cok esgiden adsensem ve yutub kanalim vardi amma kanalim kapatildi simdi yeni kanalim var 1070 abone ve 4000 saati gecdim adsenseye bas vurdum amma bana gelen cevap hemi...@gmail.com adli heabinda adsense var zaten ama hemi... Hangisi bilmiyorum gmaili tap soylese bilicem ya bu adsense silinib yenisi acilmali yada bu adsenseye girmeliyim lutfen bana yardimca olun

Denizli

Üye
Üye
8 Tem 2020
4
0
3
Dostum bende aynı sorun var ben adsensimi girip kendim iptal ettim ama çözemedim sen hatırlamıyorsun senin daha zor. forum falan yollanıyormuş ama o kanal kapalı sanırım şu an bir yakınınız adına açın diyorlar anne yada baban adına başvur gmail aç önceden adsense açılmamış numara olsun . adsense başvururken onların teli kullan kim adına başvurduysan. evden denediysen bidaha deneme git başka wifi ve bilgisayar bul internet cafe gibi arkadaşın olur ama arkadaşın mesela adsense başvurduysa ordan da olmaz temiz bir bilgisayar ve internet ağı bul ..adresi eğer eski adsens başvurunda mevcut evini yazdıysan değiştir komşuyu falan yada arkadaşın akrabanın adresini şimdi ret yediğin hiçbir bilgiyi tekrar başvururken bir daha girme bende deneyeceğim ama hala devam ediyor.... da takıldı kaldı yeni başvuru yapamıyorum. sen halledersen yaz tekrar.