Adsense forumla ilgilenen yok neden?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

jesse77

Üye
Üye
31 May 2018
3
2
3
Adsense forumla ilgilenen yetkili kalmamış eskiden böyle değildi, merak ettim sebebi nedir? Daha önce adsense sorunum olduğunda aynı gün çözüme ulaşıyodu fakat geçen hafta adsense bilgilerimi yusuf bey aldı dönüş olduğunada bildiricem dedi bir hafta oldu ses seda yok normalde ertesi gün yazıyordu :/

Bunuda merakımdan soruyorum üstteki yazımla alakası yok, forumda destek veren yetkililer google adına çalışıyormu maaşlı olarak? yoksa keyfi yardım amaçlımı?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Merhabalar şahsım adına özür dilerim. Ben henüz google ürün yöneticisi olamadım ama yöneticimiz Yusuf Bey öyle. Bu aralar bir yoğunluğumuz söz konusu olduğundan dolayı bir takım aksamalar olmuş olabilir. Sorununuz neydi?
Hepimiz gönüllü olarak çalışıyoruz, bilmenizi isterim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Değerli desteğiyle foruma katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. @Arzu Çevikalp in de ilettiği gibi şu aralar çok yoğunum, ayrıca ilgili birimde siz kullanıcıların taleplerine cevap vericek arkadaşımız izinde ve geldiği an sizleri bilgilendirecek ve yine kaldığımız yerden devam ediyor olacağız. Bu arada sorun neydi?