Adsense Geri Dönüş Olmadı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Zerps

Üye
Üye
22 Mar 2019
13
1
3
Blogum için Adsense başvurusunda bulundum. 7 gün oldu ve hala bir mail alamadım olumlu veya olumsuz. Bundan önceki blogumda da aynı sorunla karşılaşıp uzun süre beklemiştim bir sonuç alamamıştım. Acaba greylist'e mi düştüm. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @Zerps :)

Henüz başvuru yapalı bir hafta olmuş, bir haftada grey liste düşmeniz imkansızdır. Bu süre bir buçuk ayı geçer ve herhangi bir yanıt alamazsanız o zaman grey list durumu söz konusu olur. URL adresinizi de iletmiş olsa idiniz daha detaylı inceleme fırsatı yakalardık.

Blogunuzun adresi site.blogspot.com.tr gibi ise, URL yaşının en az altı ayı doldurmuş olması, en az 50-60 tamamen özgün ve değerli makalenizin olması, güncel ve sürdürülebilir bir yapıda olması, iyi bir organik trafiğinizin olması, onay sürecinizi hızlandıracaktır.

Blogunuzun adresi site.com gibi ise, yine URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması, ve geri kalan maddelerin bu URL içinde geçerli olduğunu bilmenizi istiyorum.

İyi dileklerimle :)

Zerps

Üye
Üye
22 Mar 2019
13
1
3
Merhaba @Zerps :)

Henüz başvuru yapalı bir hafta olmuş, bir haftada grey liste düşmeniz imkansızdır. Bu süre bir buçuk ayı geçer ve herhangi bir yanıt alamazsanız o zaman grey list durumu söz konusu olur. URL adresinizi de iletmiş olsa idiniz daha detaylı inceleme fırsatı yakalardık.

Blogunuzun adresi site.blogspot.com.tr gibi ise, URL yaşının en az altı ayı doldurmuş olması, en az 50-60 tamamen özgün ve değerli makalenizin olması, güncel ve sürdürülebilir bir yapıda olması, iyi bir organik trafiğinizin olması, onay sürecinizi hızlandıracaktır.

Blogunuzun adresi site.com gibi ise, yine URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması, ve geri kalan maddelerin bu URL içinde geçerli olduğunu bilmenizi istiyorum.

Belki forum kurallarına aykırı olur diye sitenin linki paylaşmamıştım. TechnologGenç. Bu alan adını alalı da 7 gün oldu. 20 tane içerik var sadece. Sizin dediğiniz gibi biraz daha gelişmeye ihtiyacım var gibi. Teşekkürler yardımlarınız için. :)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Rica eder, başarılarınızın devamını dilerim.

İndexlenme süreci için en az 2 aylık bir URL yaşının olması gerekiyor. Organik trafiğinizi arttırarak, özgün içerikler girmeye devam edin. Kopya ve tekrarlayan içerikler kullanmayın, açılır menüleri devre dışı bırakın. Açılır menüler altına eklenmiş reklamlara, kullanıcıların yanlışlıkla tıklama olasılığı fazla olduğu için, bu durum reklam yerleşimi politikalarına ters düşmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Cevaplara ek olarak,

Site onayları 1 ay kadar sürebilir. Ama siz domaininizi yeni aldığınız için büyük ihtimalle şu anda onay alamayacaksınız maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Zerps

Üye
Üye
22 Mar 2019
13
1
3
Onay alamadım bunu biliyordum zaten arkadaşlar. Hata olarak Değerli Envanter:İçerik Yok hatası aldım. Bu ne anlama geliyor. Eğer daha fazla içerik gerekiyorsa hazırlarım problem değil fakat yazıda içerik bulunmayan sayfalarda reklam yayınlayamayız demiş. Örneğim iletişim sayfasında veya diğer sayfalarda içerik yok. O zaman orda reklam olmayacak şekilde mi düzenlemeli miyim?

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

İçerikleriniz özgün mü?

Saygılarımla,