Adsense Güncelleme Sonrası İnceleniyor Yazıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mustafacoban

Üye
Üye
10 Mar 2019
1
0
1
Merhaba, bu sorunla karşılaşan oldu mu Sorunum şu şekilde. Bir adsense hesabım var ve bir domain listem vardı hesaplara güncelleme geleceğini öğrendiğimde domainlerimi ekledim. Normalde Hazır yazması gerekiyordu güncelleme geldiğinde fakat benim eklediğim sitelerde İnceleme İste yazıyor. İstediğimde bana yeni site eklerken verdiği kodu vermiyor. Sitene reklam kodunu ekle siten hazır hale getirilecektir yazıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır
Site eklerken verdiği kod: (Bu kodu benim hesabımda vermiyor.)

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: "ca-pub-XXXXXXXXXXXXXXXX",
enable_page_level_ads: true
});
</script>

Bende çıkan uyarı :

Siteniz reklam yayını için hazırlanıyor
Bu işlem genellikle bir günden kısa sürede tamamlansa da bu süre bazen uzayabilir. Sitenizde bazı kontroller gerçekleştirildikten sonra sizi bilgilendireceğiz.
Bu sırada, reklamların görünmesini istediğiniz tüm sayfalara kodu yerleştirin. Kontroller tamamlandıktan sonra siteniz reklam göstermeye hazır hale gelecektir.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Sitenizin/Sitelerinizin onaylanmasını beklemeniz lazım. Bu durumda sizin yapabileceğiniz tek şey sitenize düzenli olarak özgün içerik eklemeye devam etmenizdir. Bu işlem bazı durumlarda uzayabileceğini de belirteyim.

Saygılarımla,
Doğukan

Türkçe AdSense Formu Yardım Gönüllüsü