Adsense Hakkında Bir Soru

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

NecatiGZL

Üye
Üye
29 Eki 2019
9
1
3
Merhabalar bir adsense hesabına 8 gün önce onay alındı. Daha sonra o hesaptan kaldırıldı ve şuanda başka bir hesaptan başvuruyorum.

Adsensede 30 gün içinde tekrar başvurunca politika ihlali gelme gibi bir durum söz konusu mu? Sürekli politika ihlali alıyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar bir adsense hesabına 8 gün önce onay alındı. Daha sonra o hesaptan kaldırıldı ve şuanda başka bir hesaptan başvuruyorum.

Adsensede 30 gün içinde tekrar başvurunca politika ihlali gelme gibi bir durum söz konusu mu? Sürekli politika ihlali alıyorum.
Merhaba,

Gerçekten anlamadım, üzgünüm. Hesap derken Adsense mi Site kastınız? Birden fazla adsense hesabından mı bahsediyorsunuz? Yada mevcut adsense hesabınızı iptal ettiniz yeni başvurudan mı bahsediyorsunuz?

Detaylı iletmenizi rica ediyorum.

NecatiGZL

Üye
Üye
29 Eki 2019
9
1
3
Merhaba,

Gerçekten anlamadım, üzgünüm. Hesap derken Adsense mi Site kastınız? Birden fazla adsense hesabından mı bahsediyorsunuz? Yada mevcut adsense hesabınızı iptal ettiniz yeni başvurudan mı bahsediyorsunuz?

Detaylı iletmenizi rica ediyorum.
Hocam şu şekilde anlatayım aralık ayının 18'inde onay almış bir siteyi satın aldım. Daha sonra adamın başka adsense hesaplarıda varmış ve hepsi toplu ban yemiş bu hesabı dahil. Ben şimdi kendi hesabımdan bu domaini onaya gönderiyorum ve politika reddi veriyor. Domain ban yemiş olabilir mi? Site içerisinde hiçbir sorun yok gibi sadece gta 5 hileleri, gta san andreas hileleri ve gta vice city hileleri adlı 3 yazı politika dışı. Sitenin hiti günlük 2.000 bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Ben şimdi onaya gönderiyorum ve direk politika reddi veriyor bunun sebebi 1 ay içinde domainin başka hesaptan onay alması mı? Yoksa içerikle alakalı mı yoksa ban sebebiyle mi?

Sizi yoruyorum uzun yazarak kusura bakmayın.