AdSense haksız yere kısıtlıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Yaw yeter ama yeter AdSense hesabım reklam kısıtlaması aldı başka AdSenseye geçtim sonra oda 15 DK önce kabul oldu ve reklam kısıtlaması aldı anında 50 TRAFİĞİM 50

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Reklam kısıtlama sebebini ss'leri ile bizimle paylaşırmısınız?

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
1606681207736.png
Buyrun lütfen yardımcı olun AdSense neden benim ile uğraşıyor? kendi reklamlarıma tıklamıyorum bile ve herhangi illegal bir durum yok.

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Tekrardan ss'leri ile birlikte analytics verilerinizi atarmısınız birlikte kontrol edelim

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
kullanıcılar tarafından social refferal ve organic search kısımlarını atarsanız sevinirim.

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Şimdi sitenize giren kullanıcıların 42'si organik 47'si direkt giriş yapıyor yani domaininizi yazarak siteye giriş yapıyor. Siz sitenize ne sıklıkla giriyorsunuz? Sorunun sebebi organik traffic kısmının az olmasıdır size tavsiyem SEO ayarlarınızı yaparak organik trafiğinizi 1. sıraya çıkarın sonra zaten bu uyarıyı geri alacaklardır.
AdSense Türkiye Destek Forumu
Buraya giderek forumda kendi ve @Bayram Şenakar Hocamızın yazdığı SEO ile ilgili makaleleri okuyarak başlayabilir ve Seo'nuzu geliştirerek trafik elde edebilirsiniz. Ya da SEO Uzmanı'na ödeme yaparak ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Saygılarımla

• Beğen

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Şimdi sitenize giren kullanıcıların 42'si organik 47'si direkt giriş yapıyor yani domaininizi yazarak siteye giriş yapıyor. Siz sitenize ne sıklıkla giriyorsunuz? Sorunun sebebi organik traffic kısmının az olmasıdır size tavsiyem SEO ayarlarınızı yaparak organik trafiğinizi 1. sıraya çıkarın sonra zaten bu uyarıyı geri alacaklardır.
AdSense Türkiye Destek Forumu
Buraya giderek forumda kendi ve @Bayram Şenakar Hocamızın yazdığı SEO ile ilgili makaleleri okuyarak başlayabilir ve Seo'nuzu geliştirerek trafik elde edebilirsiniz. Ya da SEO Uzmanı'na ödeme yaparak ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Saygılarımla
Siteme çok çok sık giriyorum ancak analytcsden kendi İP i engelledim benimkileri yine sayıyor ama

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Ne kadar IP değiştirseniz bile karşınızdaki Google olunca tespit edilebiliyor. Bu sebepten de size bu uyarı verilmiş sitenizde yazı yazdıktan sonra önizle seçeneğini kullanarak göz atabilir reklam için adsense otomatik reklamlara giderek sitenizde ki reklamları görebilirsiniz böylece bu sorun ortadan kalkmış olur. Trafiğiniz kendi kendine düzeldikten sonra adsense kısıtlamayı kaldıracaktır.

Saygılarımla

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...