AdSense haksız yere kısıtlıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Onların organik trafiği direct ten gelenlerden daha fazla olduğu için sıkıntı çıkmıyor. Benim 4 sitem var hepsi farklı kulvarlarda ve bu sitelerimin her konuda rakiplerinden biri oluyor bunun gibi siteler ve ilk sayfada çoğunlukla ilk 3 içindeler.
Düşük siteler hep sorun yaşıyor webtekno bot atsada banlamazlar :(

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
hocam yok mesela reklam yerleşimi yapıyorum diyelim o durumlarda 20 kere yenilediğim oluyor ondan bahsettim ben
Yine de sıkıntı çıkmaz önizlemede iseniz yani bu uyarıyı alma sebeplerinden birini kaldırır.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Düşük siteler hep sorun yaşıyor webtekno bot atsada banlamazlar :(
Durum düşündüğünüz gibi değil Google en çok onları kontrol ediyor en küçük ihlalde reklam kaldırabilirler bu gibi siteler genelde Adsense ihlal yapmamak için uzman tutanları bile biliyorum. O yüzden bayram hocamızın dediği gibi fazla mesai :D

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Durum düşündüğünüz gibi değil Google en çok onları kontrol ediyor en küçük ihlalde reklam kaldırabilirler bu gibi siteler genelde Adsense ihlal yapmamak için uzman tutanları bile biliyorum. O yüzden bayram hocamızın dediği gibi fazla mesai :D
Gecemi gündümüzü veriyorum işe yaramıyor kazandığımda 1 Pound hocam :D

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Gecemi gündümüzü veriyorum işe yaramıyor kazandığımda 1 Pound hocam :D
Çok fazla özgün , kaliteli ve SEO uyumlu içerik girerseniz çok kazanırsınız mesela benim bir arkadaşımın +600 makalesi ve hepsi özgün SEO uyumlu olduğu için size kazançlarına dair bir resim atayım ilham olsun size

Adsız-1.png

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Çok fazla özgün , kaliteli ve SEO uyumlu içerik girerseniz çok kazanırsınız mesela benim bir arkadaşımın +600 makalesi ve hepsi özgün SEO uyumlu olduğu için size kazançlarına dair bir resim atayım ilham olsun size

Ekli dosyayı görüntüle 1614
Hocam bu beni çok üzdü insanlar reklamlara tıklamıyor ama yinede pes etmiyorum 1 aydır hiç bir şey rast gitmiyor yinede bırakmıyorum şu resme bakın ağlayacam sanırım :D

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Bu sizi üzmesin ilham olsun ki çok çalışarak çok kazanabilesiniz şunu unutmayın BAŞARILI OLMANIN TEK YOLU YÜZLERCE KEZ BAŞARISIZ OLMAKTIR.
Bir elmas yapabilmek için karbona muazzam güçte basınç uygulanır o yüzden ne kadar çok ezilir veya baskı hissederseniz o kadar başarılı olacaksınızdır.

Saygılarımla

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Bu sizi üzmesin ilham olsun ki çok çalışarak çok kazanabilesiniz şunu unutmayın BAŞARILI OLMANIN TEK YOLU YÜZLERCE KEZ BAŞARISIZ OLMAKTIR.
Bir elmas yapabilmek için karbona muazzam güçte basınç uygulanır o yüzden ne kadar çok ezilir veya baskı hissederseniz o kadar başarılı olacaksınızdır.

Saygılarımla
Umarım bende bir gün böyle kazanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...