AdSense HAKSIZLIK YAPIYOR

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
1607780936451.png
@Yusuf ERGİŞİ hocam hesap onaylandığı anda reklam kısıtlaması alıyoruz bu nedir? Lütfen yardımcı olun artık gerçekten bir sıkıntı var AdSense'ye iletilse falan nasıl çözeceğiz bu işi? Trafiğimiz organik ama yine böyle oluyor bizim günahımız nedir eğer bize bunu yapacaklarsa red etsinler umutlanmayalım.
Trafiğim;
1607781068806.png

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Lütfen Politika Merkezi sayfasının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Oradaki problemi görsek belki yardım edebiliriz. Çünkü orada neden kısıtlandığı yazması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Lütfen Politika Merkezi sayfasının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Oradaki problemi görsek belki yardım edebiliriz. Çünkü orada neden kısıtlandığı yazması lazım.
Attım ya zaten hocam
Buraya yönledirme yapıyor daha fazla bilgiye tıkladığımda

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Pardon. O zaman gördüğümüz kadarıyla trafikle alakalı problemler var. Trafiği iyileştirmeniz lazım. Google Analycis'ten kendinizi filtreleyin. Yazılarınızı orada burada paylaşın. Neticede bunları botlar kontrol ediyor ve bir yerde sıkıntı varsa acımadan, çünkü insan değiller, gerekeni yapıyorlar. Orada da yazdığı üzere trafikle alakalı bir problem var. Bence çok fazla oynamayın, daha beteri olmasın... İnşaallah.

• Beğen

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Pardon. O zaman gördüğümüz kadarıyla trafikle alakalı problemler var. Trafiği iyileştirmeniz lazım. Google Analycis'ten kendinizi filtreleyin. Yazılarınızı orada burada paylaşın. Neticede bunları botlar kontrol ediyor ve bir yerde sıkıntı varsa acımadan, çünkü insan değiller, gerekeni yapıyorlar. Orada da yazdığı üzere trafikle alakalı bir problem var. Bence çok fazla oynamayın, daha beteri olmasın... İnşaallah.
Hocam organik trafiği attım ya iştee. %70 ORGANİK

Sessiz

Üye
Üye
3 Kas 2020
8
4
3
Galiba siz devamlı kendiniz Google'dan aratıp giriyorsunuz. Sizden görüp ben de öyle yapmağa başlamıştım, lakin iki gün sonra sezdim ki problem oluşacak. Vazgeçtim.
Alakası yok. Tekil kullanıcılar tarafından aratılıyor hocam. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.

• Beğen

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Alakası yok. Tekil kullanıcılar tarafından aratılıyor hocam. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.
Peki özür dilerim. Fakat siz de gördüğünüz üzere problem trafikte. Bu trafikle alakalı problem, bir siteye hiç kimse girmese de olacak bir şey değil. Bence tarfik kanallarınızı kontrol edin.

Kolay gelsin.

• Beğen

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Peki özür dilerim. Fakat siz de gördüğünüz üzere problem trafikte. Bu trafikle alakalı problem, bir siteye hiç kimse girmese de olacak bir şey değil. Bence tarfik kanallarınızı kontrol edin.

Kolay gelsin.
Google den geliyor inceliyoruz bir sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...