AdSense HAKSIZLIK YAPIYOR

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
@Samet47 Öncelikle hesabınızın tekrardan onaylanmasına sevindim.

Benim sizin için yazdığım bir önceki mesajda da belirttiğim gibi tekrardan bir kısıtlama yaşamışsınız.
Ek olarak Google'ın ne kadar güçlü bir algoritması olduğunu bilmeseniz de en azından varlığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum.
Eğer bir site Google tarafından (herhangi bir ürününde) kısıtlamaya tabii tutulduysa bunu aşmanın tek yolu Google'ın politikalarına / kurallarına / isteklerine uymaktır. Size bunu aşağıdaki mesajımda da belirtmiştim.

Bu yüzdendir ki aşağıdaki konuda haksızsınız:

Burada problem Google'da değil, sizin sitenizde. Kaç kere kaldırırsanız kaldırın sitenizi Google'a göre uyarlamadıkça aynı durumla karşılaşacaksınız.
Ben yarın sitenizi inceleyene kadar herhangi bir işlem yapmayınız.

Saygılarımla.

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28

Benim sizin için yazdığım bir önceki mesajda da belirttiğim gibi tekrardan bir kısıtlama yaşamışsınız.

Burada problem Google'da değil, sizin sitenizde. Kaç kere kaldırırsanız kaldırın sitenizi Google'a göre uyarlamadıkça aynı durumla karşılaşacaksınız.

Saygılarımla.
Hocam sizden haber bekliyorum umarım her şey düzelir

• Beğen
Tepkiler: halil

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Hocam özelden admin paneli bile atayım
site: seasermedia.com
Admin paneline gerek yoktu site adresi yeterli ayrıca kimseyle paylaşmayın güvenlik açısından mesajı sileceğim.

Sitenizi inceledim daha çok ilgi çekecek içerikler paylaşın ve paylaşmış olduğun bu içeriklere yönelik binlerce sitelerde mevcut ve bu yüzden o içerikleriniz arama sonucunda en alt sıralarda yer alır ve reklam kısıtlama sorunu yaşarsın.

Size tavsiyem reklam kısıtlamanız kalkana kadar eğer eski kodları kaldırmadıysanız, eski reklam kodlarını sitenizden kaldın kısıtlama çözüldükten sonra tekrar yeni reklam kodu eklersiniz

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Admin paneline gerek yoktu site adresi yeterli ayrıca kimseyle paylaşmayın güvenlik açısından mesajı sileceğim.

Sitenizi inceledim daha çok ilgi çekecek içerikler paylaşın ve paylaşmış olduğun bu içeriklere yönelik binlerce sitelerde mevcut ve bu yüzden o içerikleriniz arama sonucunda en alt sıralarda yer alır ve reklam kısıtlama sorunu yaşarsın.

Size tavsiyem reklam kısıtlamanız kalkana kadar eğer eski kodları kaldırmadıysanız, eski reklam kodlarını sitenizden kaldın kısıtlama çözüldükten sonra tekrar yeni reklam kodu eklersiniz
Hocam sitem iyi trafik alıyor

1607825682378.png
1607825721218.png
1607825772973.png
1607825817096.png
Hocam gördüğünüz gibi sitem şu an patlama yaşıyor ancak adsense sorun çıkarıyor..

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,

Konunun tamamını okuyamadım. Fakat anladigim kadarıyla reklamlarımız kısıtlanmış.

AdSense Program Politikalarında trafik kaynağınızın kaliteli olması gerektiğinden bahsedilir. Bu da Organik Search adlı trafik kaynağının ilk sırada olması ve diger trafik kaynaklarına göre daha iyi olması gerektiği anlamına gelir. Bunun için SEO çalışmaları yapabilirsiniz.

Organik Search demek sitenize Google arama sonuçları tarafından sitenizin linkine tıklamak ve siteye giriş yapmaktır.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Sessiz

Üye
Üye
3 Kas 2020
8
4
3
Merhaba Arkadaşlar,

Konunun tamamını okuyamadım. Fakat anladigim kadarıyla reklamlarımız kısıtlanmış.

AdSense Program Politikalarında trafik kaynağınızın kaliteli olması gerektiğinden bahsedilir. Bu da Organik Search adlı trafik kaynağının ilk sırada olması ve diger trafik kaynaklarına göre daha iyi olması gerektiği anlamına gelir. Bunun için SEO çalışmaları yapabilirsiniz.

Organik Search demek sitenize Google arama sonuçları tarafından sitenizin linkine tıklamak ve siteye giriş yapmaktır.

Saygılarımla,
Doğukan
Organic Search %70'lerde bir yetkilide organic searcıh bir önemi olmadığını söyledi, garip. SEO çalışmalarımız mevcut ve devam etmekte.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Organic Search %70'lerde bir yetkilide organic searcıh bir önemi olmadığını söyledi, garip. SEO çalışmalarımız mevcut ve devam etmekte.
Kim söyledi. Ilgili mesajın linkini atar mısınız? Ayırca Google Analytics'de trafik kaynaklarımızın ekran görüntüsünü paylaşınız.

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28

Saygılarımla.
Hocam incelediniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...