adsense hesabı alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
peki bişey sorayım adsense hesabını site ile başvurarak alamıycam kesin uğraşmaya takatim kalmadı. youtubede bir kanalım var ve gündemdeki haberleri paylaşıyorum. 1 kere topluluk kuralları ıhlalı yaptım.80 gun sonra kaldırılacak sanırsam.1 kereye mahsus topluluk kuralı ıhlalı yapmak yada ıcerıgı tv kanallarından alıp youtube hesabında telıf hakkı olmadan yayınlamak adsense hesabı almama engelmıdır?
Telif hakkı ihlalı yapan bir kanala adsense pek sıcak bakmıyor

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
1 kez bile telif ihlali yapmış olsanız, adsense ne yazık ki politika gereği buna izin vermiyor. Lütfen telif ihlali yapmamaya çalışın. Bu hem kanalınız, hem de adsense için sakıncalı. Eğer niyetiniz para kazanmaksa, sonrası için büyük sıkıntılar doğar.

• Beğen

tayfuntml

Üye
Üye
5 Tem 2018
23
9
3
1 kez bile telif ihlali yapmış olsanız, adsense ne yazık ki politika gereği buna izin vermiyor. Lütfen telif ihlali yapmamaya çalışın. Bu hem kanalınız, hem de adsense için sakıncalı. Eğer niyetiniz para kazanmaksa, sonrası için büyük sıkıntılar doğar.
arzu hanım yani bu kanalla adsense alabılırmıyım su ankı durumla? 1 kere topluluk kuralı ıhlalı var. 3bın saat ızlenme suresı kaldı adsense nın ıncelemesı ıcın. eğer adsense hesabı almama engelse hiç boşuna uğraşmayayım o kanal ile.

• Beğen

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Topluluk ihlali varsa, zaten ihlal olduysa zor. Google belirli konularda çok açık ve net. İhlal yapıldı mı, hesap direk askıya alınıyor. Eğer bir başvuru yapacaksanız daha önce hiç ihlal yaşamamanız gerek ki, zaten siz başvuru yaptığınızda onlar her şeyi inceliyorlar.
Yine de bunu youtube tarafına danışmanız gerek. Google youtubedan veya youtube destek forumundan destek almanız en azından youtube tarafı için size daha net bilgi vermiş olur.