Adsense Hesabı çakışması (ACİL)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Aslıhan Tan

Üye
Üye
3 Ocak 2020
13
9
3
E-Mail bilgisi yazmama gerek var mı ya da yasak mı bilmiyorum. Fakat şöyle açıklamak isterim:

Meleksevgisiekibi@gmail.com hesabı ile önceki ismi ''Melek Sevgisi'', şimdiki ismi ise ''Aslıhan ile Tarot ve Şifa'' olan bir kanal açtık. Kısa sürede kriterleri yerine getirerek arkadaşımla bir Adsense Hesabı açtık.
Meleksevgisiekibi@gmail.com ile açmak istediğimiz Adsense Hesabı, Amerika'da yaşıyormuşuz gibi Eyalet ya da bölge gibi seçenekler dışında bir seçenek sunmayınca da Eyalet sistemi ile yönetilen bir ülke olmadığımız için Türkiye'ye uygun yeni bir hesap: Meleksevgisi2@gmail.com isimli hesabı açıp YouTube Kanalı'mızı ilişkilendirdik.

Ancak o sıranın heyecanı ve belki de stresi ile ''Kurtarma E-Postası'' ve ''Cep Telefonu'' gibi seçenekleri yapmadan şifreyi kaydedip kullanmaya başladık. Şimdi ise bu şifreyi format sonrasında unuttuk ve hesaba, kurtarma seçenekleri ile de ulaşamıyoruz.
Biz de videolardan yola çıkarak, meleksevgisipara@gmail.com ile tekrar bir hesap açtık, fakat şimdi de eski hesabı kapatmamız gerektiği söyleniyor.
Eğer ilk Adsense hesabımızı kurtarabilirsek, son açtığımız hesaba elbette ihtiyacımız yok. Ancak bu mümkün değilse de hesabın Meleksevgisipara@gmail.com hesabına aktarmak istiyoruz.
Son olarak, içindeki para yok mu olur?
Bu iş çok mu uzun sürer?
Arkadaşım çok üzülüyor ve her gün ona yarın hallolur deyip duruyor, yanı ona maalesef yaptığım işe ironik bir şekilde biraz yalan söylemek zorunda kalıyorum.

Güzel bir kariyer ve iyi çalışmalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
E-Mail bilgisi yazmama gerek var mı ya da yasak mı bilmiyorum. Fakat şöyle açıklamak isterim:

Meleksevgisiekibi@gmail.com hesabı ile önceki ismi ''Melek Sevgisi'', şimdiki ismi ise ''Aslıhan ile Tarot ve Şifa'' olan bir kanal açtık. Kısa sürede kriterleri yerine getirerek arkadaşımla bir Adsense Hesabı açtık.
Meleksevgisiekibi@gmail.com ile açmak istediğimiz Adsense Hesabı, Amerika'da yaşıyormuşuz gibi Eyalet ya da bölge gibi seçenekler dışında bir seçenek sunmayınca da Eyalet sistemi ile yönetilen bir ülke olmadığımız için Türkiye'ye uygun yeni bir hesap: Meleksevgisi2@gmail.com isimli hesabı açıp YouTube Kanalı'mızı ilişkilendirdik.

Ancak o sıranın heyecanı ve belki de stresi ile ''Kurtarma E-Postası'' ve ''Cep Telefonu'' gibi seçenekleri yapmadan şifreyi kaydedip kullanmaya başladık. Şimdi ise bu şifreyi format sonrasında unuttuk ve hesaba, kurtarma seçenekleri ile de ulaşamıyoruz.
Biz de videolardan yola çıkarak, meleksevgisipara@gmail.com ile tekrar bir hesap açtık, fakat şimdi de eski hesabı kapatmamız gerektiği söyleniyor.
Eğer ilk Adsense hesabımızı kurtarabilirsek, son açtığımız hesaba elbette ihtiyacımız yok. Ancak bu mümkün değilse de hesabın Meleksevgisipara@gmail.com hesabına aktarmak istiyoruz.
Son olarak, içindeki para yok mu olur?
Bu iş çok mu uzun sürer?
Arkadaşım çok üzülüyor ve her gün ona yarın hallolur deyip duruyor, yanı ona maalesef yaptığım işe ironik bir şekilde biraz yalan söylemek zorunda kalıyorum.

Güzel bir kariyer ve iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba @Aslıhan Tan ,

Evet yaşadığınız bu durum oldukça can sıkıcı farkındayım. Rica etsem yaşadığınız bu durumu, buradan iletebilir misin? İlettikten sonra yine buradan bizimle linkini paylaşmanı rica ediyorum. Bu biraz uzun soluklu bir yöntem olacak. Sana yardımcı olmaya çalışacağım.

En kestirme ve hızlı çözüm ise;

Daha evvel adsense için hiç kullanılmamış bir telefon numarası ile ve daha önce hiç adsense hesabı oluşturmamış bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup devam etmeniz, dediğim gibi en hızlı ve kestirme çözümdür. Bu durumda tüm sorumluluk yakınınıza ait olur bilginiz olsun.

Yalnız youtube tarafındaki hesap ilişiği kesme ve ekleme konusunda çok fazla destek olamayabilirim. AdSense ile YouTube birbirinden bağımsız ve ayrı departmanlıklardır.

Sevgiler,

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Peki paramızı aktarabilecek miyiz? İçinde az da para yok...

Edit: Bu işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz?

Tekrar selam @Aslıhan Tan

Paramız dediğiniz tutar, youtube sekmelerinde gördüğünüz tahmini kazançlarda mı? ya yoksaAdSense ödemeler sekmesinde mi görünüyor. Sizin durum biraz karışık (ödeme alma konusunda). Bilindiği gibi çift hesap uyarısı, bir politika ihlali uyarısı olarak gelmekte ve politika ihlali tespit edilen kullanıcıların ödemeleri yapılmamaktadır.

Aslıhan Tan

Üye
Üye
3 Ocak 2020
13
9
3
Mail şifresini unuttuğumuz hesabı asla geri alamaz mıyız? Lütfen bu konuda yardım edin... En kötü durumda başka isimle Adsense hesabı alırsak, onu hemen entegre edebilir miyiz? Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Aslıhan Tan

Üye
Üye
3 Ocak 2020
13
9
3
Çok teşekkür ederim. Eski hesabın şifresini sıfırlamamız ve Çift hesap olayını halletmeniz en büyük isteğim. Kimlik vesaire her şeyi belgelemeye de hazırım. Çok teşekkürler gerçekten.