Adsense hesabım engellendi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Analystic hesabımda aşırı bir trafik olduğunu gördüm bir anda ve adsense hesabım engellendi 1 ay ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Merhaba

Gelen trafiklerinizi kontrol edip engelleye bilirsiniz
İşte bende tam o konu hakkında tam bilgiye sahip değilim. Birde hadi bunu engelledim bidaha yapıldığında kalıcı kapatacak böyle bir adelet anlayışıda biraz anlamsız geldi. Bu arada trafik direct olarak gelmiş bunun engellemesini nasıl yapacağım referral olarak gelen konsunda az çok bir araştırma yaptım fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. @Cihat Özgen

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
İşte bende tam o konu hakkında tam bilgiye sahip değilim. Birde hadi bunu engelledim bidaha yapıldığında kalıcı kapatacak böyle bir adelet anlayışıda biraz anlamsız geldi. Bu arada trafik direct olarak gelmiş bunun engellemesini nasıl yapacağım referral olarak gelen konsunda az çok bir araştırma yaptım fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. @Cihat Özgen

Merhaba,

Sabotaj bildirimi formunu doldurup göndermeniz gerekir. Adsense hesabınızın bağlı olduğu URL adreslerinin trafiği ve etkinliğini sürekli kontrol etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu makaleyi dikkatlice incelemenizi öneriyorum. Google ve AdSense in özel olarak, kullanıcılar için oluşturduğu bir kalkan mekanizması bulunmamaktadır. Burada size ciddi iş düşüyor. Bir problemle karşılaştığınız an bildirimde bulunursanız, incelenir ve gereken yapılır, siz kaynaklı değilse endişelenmeyin :)