adsense hesabım haksız yere kapatıldı

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

Noir

Üye
Üye
17 Tem 2026
1
0
1
adsense hesabım kapatıldı ve itiraz ettim 50 gündür hiç bir cevap yok

ben hatalı bile değildim "dürüst olmayan beyanlar nedeniyle hesabım kapatıldı" ama ben kimlik ve ya adres ödeme doğrulaması gibi şeyleri yapmamıştım ve ya hesaba bir para girmemişti bile
para kazanmaya başlayınca tüm bilgilerimi doğrulayacaktım fakat aylar sonrasında bir anda kapatıldı

youtube kanalım içindi adsense şimdi itiraz ettiğim için değiştiremiyorum da adsense hesabımı bu durumu hızlıca çözmemim bir yolu yok mu artık beklemek çok yorucu oldu ve adsense için tüm yasal belgelerim ödeme yöntemlerim her şeyim hazır bir şekilde bekliyor youtube kanalım çok iyi derecede izlenmeler alırken böyle bir olaydan dolayı adsensemin kapanması beni çok üzüyor @Yusuf ERGİŞİ sizi etiketliyorum umarım rahatsız etmiyorum ama çok mağdurum maddi açıdan aşırı derecede zarar veriyor bana bu olay belki sizin bir yardımınız dokunur

Durumu anlatamadıysam tamamen daha detaylı anlatabilirim umarım anlarsınız

400bin aboneli bir kanalım bir kitlem var fakat bu olay benim motivasyonumu düşürüyor

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,396
1,460
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
adsense hesabım kapatıldı ve itiraz ettim 50 gündür hiç bir cevap yok

ben hatalı bile değildim "dürüst olmayan beyanlar nedeniyle hesabım kapatıldı" ama ben kimlik ve ya adres ödeme doğrulaması gibi şeyleri yapmamıştım ve ya hesaba bir para girmemişti bile
para kazanmaya başlayınca tüm bilgilerimi doğrulayacaktım fakat aylar sonrasında bir anda kapatıldı

youtube kanalım içindi adsense şimdi itiraz ettiğim için değiştiremiyorum da adsense hesabımı bu durumu hızlıca çözmemim bir yolu yok mu artık beklemek çok yorucu oldu ve adsense için tüm yasal belgelerim ödeme yöntemlerim her şeyim hazır bir şekilde bekliyor youtube kanalım çok iyi derecede izlenmeler alırken böyle bir olaydan dolayı adsensemin kapanması beni çok üzüyor @Yusuf ERGİŞİ sizi etiketliyorum umarım rahatsız etmiyorum ama çok mağdurum maddi açıdan aşırı derecede zarar veriyor bana bu olay belki sizin bir yardımınız dokunur

Durumu anlatamadıysam tamamen daha detaylı anlatabilirim umarım anlarsınız

400bin aboneli bir kanalım bir kitlem var fakat bu olay benim motivasyonumu düşürüyor
Merhaba,

Size tavsiyem yeni bir youtube kanalı açmanız, tüm içeriklerinizi oraya taşımanız ve aboneleriniz için kısa ve etkileyici yeni kanalınıza davetkar bir içerikle eski performansınızı yakalamanızdır. Diğer türlü zaten itiraz göndermişsinizdir. Böyle durumlarda Politikalar Ekibi sadece konu ile ilgili kullanıcı haricinde kimseyi dikkate almıyor ve itirazınıza binaen sizinle iletişime geçiyorlar, veya itirazını doğrudan kabul edip bir mail ile dönüş yapıyorlar. Aksi bir durum olduğu tespit edildiğinde geri dönüş yapmama gibi bir durumları da var. Umarım itirazınızı kabul ederler ve sorun çözülür. İtiraz kabul edilmezse ilk cümlemi dikkate alın ve vakit kazanın derim.

İyi dileklerimle,