Olayı kısaca ozetlemek istiyorum. Öncesinden su bilgiyi vereyim daha once reklamlarımı izlediğim için adsense hesabımı devre dısı bırakmsıtı. ben de yeni bir youtube kanalı actım. videolarımın hepsini yeniden olusturdum. gerekli kosulları sagladım ve tekrar basvurumu yaptım. Adsense hesabımı olusturmam istendi. kız arkadasımın ismini ve onun ev adresıni girdim. adsense bana onay vermediğine dair mail gönderdi. Tekrar basvurdum yine onay vermedi. acaba neden boyle yaptılar ? net bir acıklama yine yok?
Nasıl bir yol izlemeyelim? Ban yiyen adsense hesabımı kapatamıyorum zaten devre dısı bırakılmıs.
((Bu arada daha öncesinde bir kanalım daha vardı ve oradaki adsense hesabım hala duruyor ( orada ismim ve adresim ban yiyen hesap ile aynı ). Otomatik kapatırlar diye dusundum ama oradaki hesabım duyruyor. ))
Sonuc olarak o kadar emek yine bosa mı gitti?
Nasıl kurtarabiliriz?
Yardımlarınız için şimidden tesekkurler.
Nasıl bir yol izlemeyelim? Ban yiyen adsense hesabımı kapatamıyorum zaten devre dısı bırakılmıs.
((Bu arada daha öncesinde bir kanalım daha vardı ve oradaki adsense hesabım hala duruyor ( orada ismim ve adresim ban yiyen hesap ile aynı ). Otomatik kapatırlar diye dusundum ama oradaki hesabım duyruyor. ))
Sonuc olarak o kadar emek yine bosa mı gitti?
Nasıl kurtarabiliriz?
Yardımlarınız için şimidden tesekkurler.