Adsense hesabım onaylanmıyor yaklaşık 1 yıl oldu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

kayaugur08

Üye
Üye
17 May 2019
16
6
3
Benim "site için açtığım" ve "kişisel" google hesabım var. "site için açtığım" ile başvuru yaptım ve bana "pub-908" ile başlayan bir kimlik verdiler, sonra da hep ihlalleri giderin uyarısı aldım; şimdi ise gelen yeni ekranda "kapatılan hesap bilgilerini gör" seçeneğine bastığımda kapatılan kimlik no "pub-476" ile başlıyor; yani sanırım zamanında açtığım "kişisel" hesabım ile alınan hesap kapatılmış. Ben şu an bu iki hesabımı da gmail olarak aktif olarak kullanıyorum.

Şimdi "kişisel" hesap ile girdiğimde hesabınız kapatılmıştır uyarısını, "site için açtığım" hesabı ile girdiğimde ise her zaman ki ekranı yani ihlalleri giderdiysen tekrar başvuru yap ekranını görüyorum.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Site için açtığınız e-posta adresindeki AdSense hesabı ile tekrar başvuru yapar mısınız?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen
Tepkiler: kayaugur08

kayaugur08

Üye
Üye
17 May 2019
16
6
3
Merhaba, adsense den yine aynı cevabı aldım ve adrese girdiğimde de yine aynı ekran var? Teşekkür ederim.

kayaugur08

Üye
Üye
17 May 2019
16
6
3
Tekrar merhaba, acaba başka bir insanın adına, başka google hesabı açıp onunla başvuru yapsam bunun bir sakıncası oluyor mu? Yani aynı site adresini kullanacağım; böyle bir şey mümkün mü?

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Tekrardan merhabalar, adsense hesabma giriş yaptığımda karşılaştığım ekran değişmiş; yani yaptığım başvuruya cevap verilmiş ama bana mail ile herhangi bir bilgilendirme yapılmadı, şimdi ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
Şu ekranı görmek için uzun zamandır bekliyorum.
Şanslısınız.
Ne kadar sürede bu ekranı gördünüz?
Ben 1 ayı geçkin süredir bekliyorum ama malesef bir türlü kapanmadı.

• Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Tekrar merhaba, acaba başka bir insanın adına, başka google hesabı açıp onunla başvuru yapsam bunun bir sakıncası oluyor mu? Yani aynı site adresini kullanacağım; böyle bir şey mümkün mü?
Merhaba,

Çift hesap sorunu yaşayabilirsiniz.

Saygılarımla
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Aynı sorunu ben yaşadım. Yapmayın.
Eşimin Adsense hesabını kendi siteme ekledim. Maalesef çift hesap sorunu oldu ve şimdi de o hesabı tamamen kapatamıyorum.

• Beğen

kayaugur08

Üye
Üye
17 May 2019
16
6
3
Merhaba DoğukanDemir, adsenseden her zaman ki cevabı aldım, bununla ilgili de cevabınızı bekliyorum, şimdi ne yapmalıyım.

Merhaba halilgurbuz, ben bu formu diğer hesabım için de yollamıştım, ondan cevap gelmiş yani yaklaşık 2 ay sonra geldi bu cevap, şimdi kiü hesabım için yolladığım henüz 1 hafta oldu hala bir sonuç yok. Acaba siz adsense hesabınıza girdiğinizde hangi mesajları görüyorsunuz, sizde de şu mesajın aynısı mı yazıyor;

• Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın.

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Merhaba DoğukanDemir, adsenseden her zaman ki cevabı aldım, bununla ilgili de cevabınızı bekliyorum, şimdi ne yapmalıyım.

Merhaba halilgurbuz, ben bu formu diğer hesabım için de yollamıştım, ondan cevap gelmiş yani yaklaşık 2 ay sonra geldi bu cevap, şimdi kiü hesabım için yolladığım henüz 1 hafta oldu hala bir sonuç yok. Acaba siz adsense hesabınıza girdiğinizde hangi mesajları görüyorsunuz, sizde de şu mesajın aynısı mı yazıyor;

• Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın.
Hayır bende şöyle bir durum var.

Kendi sitem olan technoshot.net sitem için daha önce açtığım bir adsense hesabım vardı. O hesap çok çok önceleri şahsi gmail hesabımı adsense için açmışım. iki hesap var diye kapandı. sonra bende eşimin gmail hesabına adsense açıp onu tanımlayayım dedim ama oda aşağıdaki gibi takıldı.
Bu yüzden youtube kanalımı da kapattım. farklı bir kanal açtım. şimdi bu adsense hesabını kapatmam lazım ki, yeni youtube kanalında ki eşimin yeni açtığım adsense hesabıda sonsuza kadar kapanmasın.
biraz uzun oldu ama durum bu :)
iki ay sonra bu ekrana ulaştıysanız demekki benimde beklemem gerekecek. Yanlız global de Doğukan Demir cevap yazmış ve moreandmore isimli yetkilinin değil artık konuyu farklı bir kişiye yönlendirdiğini söylemiş. Bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi.
thread-4353842-14609475092490235137.jpg

• Beğen