AdSense hesabıma 2 adet site ekledim fakat...

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

OrhanBeyh

Üye
Üye
17 Eki 2018
4
4
0
Merhabalar. Yeni onaylanan AdSense hesabıma 2 adet site ekledim ve 26 saat oldu hala onaylanmadı.

''Siteniz reklam yayını için hazırlanıyor
Bu işlem genellikle bir günden kısa sürede tamamlansa da bu süre bazen uzayabilir. Sitenizde bazı kontroller gerçekleştirildikten sonra sizi bilgilendireceğiz.

Bu sırada, reklamların görünmesini istediğiniz tüm sayfalara kodu yerleştirin. Kontroller tamamlandıktan sonra siteniz reklam göstermeye hazır hale gelecektir.''

Bir sorun mu var acaba? İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam :)

@CEO bilgilendirme ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Yapılan yeni güncelleme ile eklenen her sitenizin uygunluk durumu kontrol edilerek, google bot (örümcek) tarayıcı, belirli belirsiz zamanlarda eklediğiniz siteleri ziyaret ederek gözden geçirir. Trafik durumu, içerikleriniz tek tek incelenir ve size bir cevap verilir. Sizin yapmanız gereken, eklediğiniz siteleri güncel tutmak ve özgün içeriklerle zenginleştirerek, organik trafiği arttırmak olacaktır.

Kolaylıklar dilerim. :)

• Beğen
Tepkiler: Srcddn

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selam :)

@CEO bilgilendirme ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Yapılan yeni güncelleme ile eklenen her sitenizin uygunluk durumu kontrol edilerek, google bot (örümcek) tarayıcı, belirli belirsiz zamanlarda eklediğiniz siteleri ziyaret ederek gözden geçirir. Trafik durumu, içerikleriniz tek tek incelenir ve size bir cevap verilir. Sizin yapmanız gereken, eklediğiniz siteleri güncel tutmak ve özgün içeriklerle zenginleştirerek, organik trafiği arttırmak olacaktır.

Kolaylıklar dilerim. :)
Selamlar Yusuf hocam
Farklı konu açmak istemedim bir konu hakkında sorum olacaktı. Google botun sitemizi ziyaret ettiğini anlamanın bir yolu var mı? Google Analytics Yardımıyla örneğin?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selamlar Yusuf hocam
Farklı konu açmak istemedim bir konu hakkında sorum olacaktı. Google botun sitemizi ziyaret ettiğini anlamanın bir yolu var mı? Google Analytics Yardımıyla örneğin?

Selamlar @CetinbasCihat :)

cache:site.com ile açılan sayfanın üstünde görünen tarih, sitenizi en son google bot un ziyaret ettiği tarihtir ve o tarihte en son indexleme yapmıştır, şeklinde kontrol edebilirsin. Google Bot hakkında bilgi için lütfen bu makaleyi inceleyin :) Analytics de bir kaç kez (kullanıcılar) rastladım. Tam olarak nerede nasıl gördüğümü tespit edip bilgi vereyim :)

Sevgiler

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selamlar @CetinbasCihat :)

cache:site.com ile açılan sayfanın üstünde görünen tarih, sitenizi en son google bot un ziyaret ettiği tarihtir ve o tarihte en son indexleme yapmıştır, şeklinde kontrol edebilirsin. Google Bot hakkında bilgi için lütfen bu makaleyi inceleyin :) Analytics de bir kaç kez (kullanıcılar) rastladım. Tam olarak nerede nasıl gördüğümü tespit edip bilgi vereyim :)

Sevgiler

Cevap için teşekkürler hocam Adsenseden en son 18 kasımda cevap almıştım, gözüken tarihte 18 kasım. 2 gün girmemesi olağan bir durum mu bilmiyorum :) Bir de Analytics de Amerika üzerinden girişler görüyorum Los Angeles, New York gibi yerlerden ama emin olamıyorum. Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler tekrardan :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Cevap için teşekkürler hocam Adsenseden en son 18 kasımda cevap almıştım, gözüken tarihte 18 kasım. 2 gün girmemesi olağan bir durum mu bilmiyorum :) Bir de Analytics de Amerika üzerinden girişler görüyorum Los Angeles, New York gibi yerlerden ama emin olamıyorum. Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler tekrardan :)

Rica ederim :) Normal, bize de 17 kasımda uğramış :) Çok sık bir akış yoksa ilgili ülkelerden girişlerde normaldir. Google Bot olup olmadığını bu makaleyi inceleyerek doğrulayabilirsiniz. Test ederken Ters DNS kullanmanız fayda sağlayacaktır. Detaylı bilgi bahse konu makalede mevcut :)

kwok

Üye
Üye
30 Ara 2018
2
1
3
Adsense'e yeni site eklemek ile google bot taramasının bir bağlantısı var mı? Mesela ben 10 yıldır adsense reklam yayını yapan sitemde ads.txt sorunu nedeniyle Siteler listesinden sildim ve yeninden ekledim. Sürpriz olarak onay muhabbeti ile karşılaştım 24 saati geçti onay yok maalesef. Cache bakıyorum siteyi yeniden ekledikten sonra google bot ziyaret etmiş ancak halen onay yok. Sitenin hazır hale getirilmesi işlemini Google Uzmanları mı yapıyor yoksa yapay zekalı botlar mı bilmiyorum. Sitenin hazır hale getirilmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense'e yeni site eklemek ile google bot taramasının bir bağlantısı var mı? Mesela ben 10 yıldır adsense reklam yayını yapan sitemde ads.txt sorunu nedeniyle Siteler listesinden sildim ve yeninden ekledim. Sürpriz olarak onay muhabbeti ile karşılaştım 24 saati geçti onay yok maalesef. Cache bakıyorum siteyi yeniden ekledikten sonra google bot ziyaret etmiş ancak halen onay yok. Sitenin hazır hale getirilmesi işlemini Google Uzmanları mı yapıyor yoksa yapay zekalı botlar mı bilmiyorum. Sitenin hazır hale getirilmesi için yapabileceğimiz bir şey var mı?

@kwok selam :)

Yapay zeka kontrol ediyor diyebiliriz. Eğer kısır bir döngüye takılırsa greylist dediğimiz olay gerçekleşiyor ve o zaman mühendisler ilgileniyor. İçerikler kaliteli olur ve organik trafiğinizde iyi durumda olursa çok çabuk netice alıyorsunuz.

İyi yıllar dilerim :)