Adsense hesabimda tiklama 10 iken aşagiya dogru düşmesi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Murat Arıkan

Üye
Üye
2 Haz 2018
12
15
3
www.paylasimbankasi.com
Hesabimda sayfasi yeniledigimde 10 tiklama varken belirli araliklarla sayfayi yeniledigimde ise tiklanma sayim geriye dogru düştügünü gözlemledim suanda 10 tiklanma da iken 4 tiklanmaya indi

Birde BGBG 600 tl gördü suanda 150 tl indi

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hesabimda sayfasi yeniledigimde 10 tiklama varken belirli araliklarla sayfayi yeniledigimde ise tiklanma sayim geriye dogru düştügünü gözlemledim suanda 10 tiklanma da iken 4 tiklanmaya indi

Birde BGBG 600 tl gördü suanda 150 tl indi

Murat selam :)

Geçersiz trafik sistem tarafından tespit edilerek geri indirgeniyor. Bunun süreklilik arzetmesi sıkıntı oluşturabilir. Trafik kaynaklarında olsun gözün :) O an için senin sitende geçirdiğin vaktide algılıyor ve bakıyor IP senden geliyor geri düşüyor. Bunun için Google Publisher Toolbar eklentisini sürekli kontrol et, aktifliğini sağla :)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Ben tiklamiyorum evimdeki modemde bana ait kimse kulanmiyor kullanicilar da benim ip ile tikliyor gibi gorunmesi mumkunmu mumkunse bunun önüne nasil gecerim

Murat selam, ona eminim. Bu durumda ilgili makaleyi dikkatlice incelemeni öneriyorum.

Kolaylıklar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: samsunlu

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hocam BGBG 600 TL ne demek yahu. Benim 7 TL zor bela oldu :)

Selam MhmdAlmz,

BGBG (Bin gösterim başına gelir) Yani bir günde bin gösterim olursa karşılığında yazan geliri size yansıtırız diyor :) Bu durum 5 gösterim ile kalmış ise orada 1000TL de yazsa üç beş kuruş yansır :) Trafiğinizi arttırmanın yollarına bakmanız lazım :)

Bol kazançlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: samsunlu