Adsense Hesabımı İptal Edemiyorum Çünkü Seçenek Yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

freusty

Üye
Üye
28 Eyl 2019
8
1
3
farklı isim farklı adres farklı telefon numarasıyla adsense hesabı oluşturup web siteme kodu girdim fakat aynı siteye daha önce çakışan adsense publarını girdiğim için sorun yaşıyorum. diğer hesapları silin diyor fakat silme seçeneği yok. buyrun kendiniz bakın. pasif durumda. google hesabını silemem çünkü youtube kanalım ve sıfır telefon numaram o hesaba kayıtlı. nasıl silebilirim adsense hesaplarımı acaba?

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

1. Yasaklanmış Adsense hesabınız varsa o hesap siteniz üzerine pasif kalır ve engellenir yani o siteniz için Adsense hesabı alamazsınız.
2. Yine aynı şekilde Adsense hesabını iptal etmeden aynı site üzerine tekrar Adsense hesabı alamazsınız site farklı olmalıdır.
3. Politikalara uygun olmadığından uyarı almışsınız. Sorunu düzelttikten sonra seçeneklerden doğru olanı doğrulayın ve gönderin.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

freusty

Üye
Üye
28 Eyl 2019
8
1
3
Merhaba,

1. Yasaklanmış Adsense hesabınız varsa o hesap siteniz üzerine pasif kalır ve engellenir yani o siteniz için Adsense hesabı alamazsınız.
2. Yine aynı şekilde Adsense hesabını iptal etmeden aynı site üzerine tekrar Adsense hesabı alamazsınız site farklı olmalıdır.
3. Politikalara uygun olmadığından uyarı almışsınız. Sorunu düzelttikten sonra seçeneklerden doğru olanı doğrulayın ve gönderin.

Saygılarımla,
Sezgin

site çöp mü oldu şimdi? ben bu siteye özel template aldım elle 19 içerik girdim. başkaları 5-6 içerik girip onay aldığını söylüyor forumlarda bilemediniz 15-16. mesele içerik değil onaylanacağını bilsem daha da girerim fakat sırf yıllar önce açtığım bi adsense yüzünden sorun yaşadım diye yeni, sıfır adres sıfır numara ve isimle oluşturduğum adsense e bağladığımda yine sorun mu yaşayacağım? manuel kontrol etme şansı yok mu kimsenin belli ki botlar izin vermicek geçmiş sorunlardan ötürü. ben şu an tek adsense ile hareket etmek istiyorum öncekileri silsem de sorun çözülmüyor(ki üst görselde gösterdiğim gibi silme seçeneği pasif). bu konuda ne yapmam gerek? site adresim : www.soowoman.com

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Sezgin Güler çok teşekkürler, müsaadenizle ekleme yapmak istiyorum;

Merhaba @freusty,

Diğer üyemizin yazmış olduğu konu ile yaşadığınız durum aynı olduğu için, aynı cevabı size buradan da iletmek istedim.

AdSense Şartlar ve Koşulların 2. Maddesinde özellikle vurgulanan bu durum, 2. bir adsense hesabı oluşturan tüm kullanıcıları etkilemektedir. Son günlerde akıllı ve düşünen sistem ve yazılımlarla birlikte, şartlar ve koşullara uygun davranış sergilemeyen tüm kullanıcılar bu uyarıyla karşı karşıya kaldılar.

Yakın zamanda devre dışı kalmış olan siz kullanıcıların bildirim yapmış oldukları link henüz aktif edilmedi. Konuyla ilgili mühendisler çalışma yürütüyor ve sonuç aldığımızda, çözüm için sizleri bilgilendiriyor olacağız.

Sabrınız için teşekkürler,

Bilgi amaçlıdır:
AdSense Şartlar ve Koşullar 2. Md.
2. Hizmetler'e Erişim; AdSense Hesapları Hizmetleri kullanımınız, bir AdSense Hesabı ("Hesap") oluşturmanıza ve bu hesabın bizim tarafımızdan onaylanmasına tabidir. Hizmetlere erişiminizi reddetme veya sınırlandırma hakkımız mevcuttur. Hesabınızın doğrulanması amacıyla zaman zaman ismininiz, adresiniz ve diğer tanımlayıcı bilgileriniz dahil olmak üzere sizden ek bilgi sağlamanızı isteyebiliriz. Hizmetleri kullanmak için başvuruda bulunarak, bir bireyseniz, en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş olursunuz. Yalnızca bir Hesaba sahip olabilirsiniz. Sizin (sizin talimatınız ve kontrolünüz altındakiler dahil olmak üzere) birden fazla Hesap yaratmanız halinde, Google'dan ek ödeme hak etmeyeceksiniz ve aşağıdaki hükümlere tabi olarak Hesaplarınız kapatılacak.

AdSense'e katılarak, Google'a, geçerliyse, web sitelerinize, mobil uygulamalarınıza, ortam oynatıcılarınıza, mobil içeriğinize ve/veya Google tarafından onaylanan diğer mülklere (her biri "Mülk") (i) reklamlar ve diğer içerik ("Reklamlar"), (ii) Google arama kutuları ve arama sonuçları ve (iii) ilgili arama sorguları ve başka bağlantılar sunması için izin vermiş olursunuz. Ayrıca, Google'a, Mülklere veya Mülklerin herhangi bir kısmına, istenirse otomatik yollara başvurarak erişme, Mülkleri dizine ekleme ve önbelleğe alma hakkını bahşetmiş olursunuz. Google, herhangi bir Mülke Hizmetleri sunmayı reddedebilir.
Bir yazılım uygulaması olan ve Hizmetlerimize erişen her Mülk, (a) Google'dan yazılı olarak ön onay alabilir ve (b) Google'ın Yazılım İlkeleri'ne uymalıdır.