Adsense hesabımı kapatamıyorum! Lütfen yardım edin.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mu123

Üye
Üye
9 Ocak 2021
3
0
1
Merhaba ben Adsense hesabımı bir türlü doğrulayamadım, 3 kere pin istedim ancak elime hic ulasmadi. Şimdi hesabimi doğrulayamadığım için iptal de edemiyorum. Türkiye'den Avrupa'ya taşındım . Hesabimi iptal edip yeni bir adsense hesabı açmak istiyorum adsense ülke değiştirmek mümkün olmadığı için. Lütfen bana yardim edin, yeni bir blog mu açmalıyım yoksa yeni bir Adsense hesabı mı? Ama var olan Adsense hesabımı bloğumdan kaldırımadığım için yeni adsense hesabı olmuyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba ben Adsense hesabımı bir türlü doğrulayamadım, 3 kere pin istedim ancak elime hic ulasmadi. Şimdi hesabimi doğrulayamadığım için iptal de edemiyorum. Türkiye'den Avrupa'ya taşındım . Hesabimi iptal edip yeni bir adsense hesabı açmak istiyorum adsense ülke değiştirmek mümkün olmadığı için. Lütfen bana yardim edin, yeni bir blog mu açmalıyım yoksa yeni bir Adsense hesabı mı? Ama var olan Adsense hesabımı bloğumdan kaldırımadığım için yeni adsense hesabı olmuyor.
Merhaba,

Bu talebinizi, yukarıda yazmış olduğunuz açıklama ile birlikte, adsense için başvurduğunuz eposta adresiniz ve yayıncı kimlik numaranız ile birlikte bu link üzerinden talep oluşturup iletir misiniz?

Gerekli kontrollerin yapılması ardından, hesabınızın iptal için uygunluk durumuna göre ilgili birimden aldığımız yanıtı, açacağınız konu başlığı altından size iletelim.

Kolaylıklar dilerim.

Mu123

Üye
Üye
9 Ocak 2021
3
0
1
Cevap yazdığınız gün, dediğiniz linke yazdım ama hâlâ bir cevap alamadım.

Mu123

Üye
Üye
9 Ocak 2021
3
0
1
Maalesef yeni bir hesap ve blog açmak zorunda kaldım. Şimdi yeni Adsense hesabımın onaylanmasını bekliyorum. Almanya'da yaşadığım için bu ülke üzerinden açtım Adsense hesabımı ama blogumu türkçe yazacağım bu yuzden bir sorun olmaz demi acaba Adsense tarafından?