Adsense Hesabımı Kaptamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Sizi çok yoruyorum kusura bakmayın lütfen. Yazdığınız maddelerden sadece açılır pencereler olarak bahsettiğiniz yer uygun değil sitemde verdiğim linkleri nofollow şeklinde ve yeni pencerede aç olarak işaretliyorum. Bunun bir sakıncası varmıdır varsa kaldırırım. Diğer sorum ise sitem için 2 domain yaşı 2 ayı doldurduktan sonra güncel ve özgün içeriklerle farklı telefon numarasına sahip adsense hesabı başvurusu yaptığım zaman eski hesaplarım bana bir sıkıntı çıkarmaz değilmi ?

Sakıncası yok. Telefon farklı tamam, ama başvuran da siz olmamalısınız :) Size ilettiğim ilk yanıtın son paragrafını dikkate alın :)

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
Sakıncası yok. Telefon farklı tamam, ama başvuran da siz olmamalısınız :) Size ilettiğim ilk yanıtın son paragrafını dikkate alın :)
tamamdır tamamen ailemden birisinin adına farklı bir hesap ile başvurmayı deneyeceğim inşallah olur çok uğraştırdı bu Adsense beni :)
Bu arada bir bakarmısınız siteme Adsense için olumsuz diyebileceğiniz bir şey varmıdır
www.scaxblog.com

Scax

Üye
Üye
12 Ara 2019
16
1
3
www.scaxblog.com
@Yusuf ERGİŞİ Tekrardan Merhabalar postu açmamın üzerinden uzun bir zaman geçti ve dediklerinizi uyguladım. Dün gizli sekmeden başka bir isim ile Adsense hesabı açıp başvuru yaptığımda yetersiz içerik nedeniyle red aldım. Daha sonra içerik sayısını çoğalttım ve tekrar başvuru yaptım ama bu seferde başka bir adsense hesabınız olmamalı diye red geldi. Oysaki başvuruyu bile gizli sekmeden yapmıştım. Her şey farklıydı bunun nedeni ne olabilir.
www.scaxblog.com