Adsense Hesabımı Silmek İstiyorum

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

enescetinkaya

Üye
Üye
13 Ara 2020
18
4
3
Samet bey Yeni bir hesap açıp adsense'e bağlarsam olacağını biliyorum YouTube kanalımı yeni açtığım hesaba nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Samet47

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Evet Halil bey eski adsense hesabıma erişebiliyorum fakat işlem yapamıyorum
İşlem yapamıyorum derken neyi kastediyorsunuz? Şimdi toparlayalım ve lütfen ayrıntılı yazın. Sizin bir adsense hesabınız vardı. Sonra siz bir tane daha açıp başvurdunuz ve "başka adsense hesabınızın olduğu" uyarısı geldi. Yenisi kabul edilmeyecek. Onu silemezsiniz çünkü o yok. Başvuru kabul edilmediği için o geçersiz. Eskisinde nasıl işlem yapamıyorsunuz? Ekran görüntüsü yollar mısınız?

enescetinkaya

Üye
Üye
13 Ara 2020
18
4
3
İşlem yapamıyorum derken neyi kastediyorsunuz? Şimdi toparlayalım ve lütfen ayrıntılı yazın. Sizin bir adsense hesabınız vardı. Sonra siz bir tane daha açıp başvurdunuz ve "başka adsense hesabınızın olduğu" uyarısı geldi. Yenisi kabul edilmeyecek. Onu silemezsiniz çünkü o yok. Başvuru kabul edilmediği için o geçersiz. Eskisinde nasıl işlem yapamıyorsunuz? Ekran görüntüsü yollar mısınız?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-14-01-50-37-76.jpg
    Screenshot_2020-12-14-01-50-37-76.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2020-12-14-01-50-30-61.jpg
    Screenshot_2020-12-14-01-50-30-61.jpg
    123.7 KB · Görüntüleme: 5

enescetinkaya

Üye
Üye
13 Ara 2020
18
4
3
Halil bey ben bundan 1 sene önce bir haber sitesi açmıştım ve bu adsense'e bağlamıştım o haber sitesinin domaini bittiği için pasif hale geldi ve silindi şimdi fotoğraflarda gördüğünüz gibi olay