Adsense Hesabını devir etme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
31
6
8
İstanbul
omersenyuz.com.tr
Merhabaa
Gezi rehberi websitem var bir arkadaşa adsense hesabı ile satmayı düşünüyorum daha doğrusu alıcı arkadaş hesap ile almayı istiyor ama aktif kullandığım bir mail. Sorum şu arkadaşa adsense hesabı ile devir ettiğimde daha sonra aktif kullandığım mail ile tekrar onay alabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu benim açımdan. İkinci sorumda kendi adsense hesabım ile devir etmesem arkadaş kolayca alabilirmi onun açısından benim acımdan ne gibi olumsuzluk olur şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba

Gezebilirsin - Türkiye'nin En Kapsamlı Gezi Rehberi - Gezi Rehberim adında websitem var bir arkadaşa adsense hesabı ile satmayı düşünüyorum daha doğrusu alıcı arkadaş hesap ile almayı istiyor ama aktif kullandığım bir mail. Sorum şu arkadaşa adsense hesabı ile devir ettiğimde daha sonra aktif kullandığım mail ile tekrar onay alabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu benim açımdan. İkinci sorumda kendi adsense hesabım ile devir etmesem arkadaş kolayca alabilirmi onun açısından benim acımdan ne gibi olumsuzluk olur şimdiden teşekkür ederim

@omrsnyz merhaba,

Maalesef hesap devri, satışı, hibesi gibi durumlar AdSense Program Politikaları gereği istenmeyen bir durumdur. Şartlar ve Koşullarımızda bir hesabın başkasına devredilmesine izin verilmemekle birlikte, yazım hatalarını düzeltmek veya evlilik, ölüm ya da şirket birleşmeleri gibi değişiklikler için düzeltme yapmak üzere alacaklı adınızı güncellemenize izin veriyoruz, denilmektedir.

Kolaylıklar dilerim,

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf bey
Bahsi geçen konu youtube de izin veriliyor vede bu yasal değilse sistem bunu neden yapmaya müsaade ediyor, kanalı başkasına devir edebiliyorsun...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf bey
Bahsi geçen konu youtube de izin veriliyor vede bu yasal değilse sistem bunu neden yapmaya müsaade ediyor, kanalı başkasına devir edebiliyorsun...

Merhaba @Must Leisure :)

Youtube kanalı bir web sitesinden farklı değildir ve dileyen dilediği kişiye devreder, satışını yapar yada hibe eder. Ancak AdSense hesabı oluşturulurken bir takım yasal durumlar devreye giriyor. Örneğin vergi numarası atanıyor, nakit akışı başlıyor, kişiye özel (parmak izi gibi) yayıncı kimlik numarası atanıyor. KVKK kapsamında bir çok veri girişini içinde barındırıyor vs. Yani ciddi sorumlulukları bir arada barındıran bir banka hesabına dönüşüyor diyebiliriz.

Oysaki bir youtube kanalında yada web sitesinde içerikler her an değiştirilebilir ve halka açık bir arayüz olmuş oluyor :)

Bu makaleyi de incelemenizde fayda görüyorum.

Kolaylıklar diler, başarılarınızdan dolayı kutlarım :)

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf bey adsense yardımdaki sorulara cevap vermeyi bıraktınız sanrım , konuyu burayamı taşıyalım,bu konudaki mağduriyetimi az çok hakımsınız ama orada henüz dönüş alamadım, adsensemde sorunlar var ,vede adsensemi iptal etmek zorunda kaldım

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf bey adsense yardımdaki sorulara cevap vermeyi bıraktınız sanrım , konuyu burayamı taşıyalım,bu konudaki mağduriyetimi az çok hakımsınız ama orada henüz dönüş alamadım, adsensemde sorunlar var ,vede adsensemi iptal etmek zorunda kaldım

@Must Leisure merhaba,

Adsense yardımdaki konularada bakıyorum. Ağırlıklı olarak Gümüş Uzmanlarımız daha aktif ve ben kontrol gerçekleştiriyorum. Yetişemedikleri yerde onlara destek oluyorum. Konuları bu tarafa değil özellikle AdSense Yardım tarafına aktarmanız daha doğru olacaktır. Dikkat ederseniz ilgili birimle çözüme kavuşturulacak konuları doğrudan oraya yönlendiriyorum ve müdahil oluyorum.

Bu platform hem destek ekibi arkadaşlarımız hem de gümüş uzmanlarımız için alternatif bilgi, gelişim ve paylaşım platformudur. AdSense Yardım tarafında aktif görev alan 3 uzman mevcut ve her birinin bir diğerinden farklı takip ettikleri (forumdan bağımsız) konular var. Yetişmek neredeyse imkansız. Elimizden geldiğince sizleri mağdur etmemeye ve yanıtsız soru bırakmamaya özen gösteriyoruz. Sizden de ricam, eğer varsa bilgi birikimleriniz içerisinde yardımcı olunacak konular, desteğinizi her zaman bekleriz. Eleştirileriniz için çok teşekkürler.

Asıl resmi forum AdSense Yardım tarafındaki forum olup, konuları o platformda oluşturmanızı rica ediyorum.

Anlayışınız için çok teşekkürler.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhabaa
Gezi rehberi websitem var bir arkadaşa adsense hesabı ile satmayı düşünüyorum daha doğrusu alıcı arkadaş hesap ile almayı istiyor ama aktif kullandığım bir mail. Sorum şu arkadaşa adsense hesabı ile devir ettiğimde daha sonra aktif kullandığım mail ile tekrar onay alabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu benim açımdan. İkinci sorumda kendi adsense hesabım ile devir etmesem arkadaş kolayca alabilirmi onun açısından benim acımdan ne gibi olumsuzluk olur şimdiden teşekkür ederim
Sizden adsens ile satin almak istemesinin nedeni büyük ihtimal adsensten banlanmis olmasi olabilir,Adsens ile devir ettiginizde sizin isminizle adres bilgilerinizle sistemden para kazanmaya devam edecektir,muhtemelen siz daha sonra yeni bir adsens hesabi actiginizda ayni adres,telefon numarasi,isimle adsense kaydoldugunuzda sistemde cift hesap problemi yasayacaksiniz.

• Beğen

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
@Must Leisure merhaba,

Adsense yardımdaki konularada bakıyorum. Ağırlıklı olarak Gümüş Uzmanlarımız daha aktif ve ben kontrol gerçekleştiriyorum. Yetişemedikleri yerde onlara destek oluyorum. Konuları bu tarafa değil özellikle AdSense Yardım tarafına aktarmanız daha doğru olacaktır. Dikkat ederseniz ilgili birimle çözüme kavuşturulacak konuları doğrudan oraya yönlendiriyorum ve müdahil oluyorum.

Bu platform hem destek ekibi arkadaşlarımız hem de gümüş uzmanlarımız için alternatif bilgi, gelişim ve paylaşım platformudur. AdSense Yardım tarafında aktif görev alan 3 uzman mevcut ve her birinin bir diğerinden farklı takip ettikleri (forumdan bağımsız) konular var. Yetişmek neredeyse imkansız. Elimizden geldiğince sizleri mağdur etmemeye ve yanıtsız soru bırakmamaya özen gösteriyoruz. Sizden de ricam, eğer varsa bilgi birikimleriniz içerisinde yardımcı olunacak konular, desteğinizi her zaman bekleriz. Eleştirileriniz için çok teşekkürler.

Asıl resmi forum AdSense Yardım tarafındaki forum olup, konuları o platformda oluşturmanızı rica ediyorum.

Anlayışınız için çok teşekkürler.
Yusuf ben elimden geldiğince dilimiz döndüğünce her platformda yardım etme gayreti içindeyim ,benim sorunum gerçekten çok garip vede saçma , sorun olan hesabımdan oraya başlık açmıştım
Fakat sizinde bildiğiniz üzere , açılmış postların hepsi birbirine benzer , aynı cevapları yazmak bizleri usandırıyor sizlerin ne durumda olduğunuz çok iyi anlıyorum.

• Sevdim

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf ben elimden geldiğince dilimiz döndüğünce her platformda yardım etme gayreti içindeyim ,benim sorunum gerçekten çok garip vede saçma , sorun olan hesabımdan oraya başlık açmıştım
Fakat sizinde bildiğiniz üzere , açılmış postların hepsi birbirine benzer , aynı cevapları yazmak bizleri usandırıyor sizlerin ne durumda olduğunuz çok iyi anlıyorum.

Değerli yanıtınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim :)