Merhaba. Daha öncesinde bir haber sitemde kulllandığım adsense hesabım kapatıldı. Sonra aynı site üzerinden başka bir mail ile başka bir adsense açtım bir süre sonra o da kapatıldı. (Kapatılma sebepleri geçersiz tıklama) Daha sonra farklı bir mail ile başka bir web sitem üzerinden adsense hesabı oluşturdum ve bu hesabım bir senedir aktif ve sorunsuz çalışıyor. Bu çalışan adsense hesabımki web siteme ek olarak daha önce adsense hesapları geçersiz tıklamadan dolayı kapatılan haber sitemi eklemeye çalışıyorum ancak, programa uygun olmadığı, farklı adsense hesaplarının olduğu uyarısı alıyorum sürekli. Şimdi sorum ve sorunlarım şunlar:
- Diğer iki adsense hesabıma 'hesap iptal etmek' için giriyorum ancak sadece hesabınız kapatılmış vs yazısından başka bir şey çıkmıyor. Dolayısıyla adsense hesaplarını iptal edemiyorum. Form göndermek istiyorum ancak kullanıcı kimliklerini hatırlamadığım için form da gönderemiyorum. Bu durdurulan ve kullanılmayan 2 adsense hesabımı nasıl kapatabilirim ?
- Diğer iki adsense hesabıma 'hesap iptal etmek' için giriyorum ancak sadece hesabınız kapatılmış vs yazısından başka bir şey çıkmıyor. Dolayısıyla adsense hesaplarını iptal edemiyorum. Form göndermek istiyorum ancak kullanıcı kimliklerini hatırlamadığım için form da gönderemiyorum. Bu durdurulan ve kullanılmayan 2 adsense hesabımı nasıl kapatabilirim ?