Adsense Hesabınız onaylanmadı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

kadir33

Üye
Üye
20 Nis 2022
1
0
1
Merhaba adsense kadiralakis33@gmail.com hesabımda hesabınız onaylanmadı sorunuyla 1 haftadır karşı karşıya kalıyorum bu sorun neden geliyor hiç bir fikrim yok ama 2017`de kendi kadiralakis33@gmail.com ve (yayıncı kimliğim: pub-9926487114751302) bu hesaplara kdrproduksiyon@gmail.com kadiralakis2@gmail.com kadir_alakis@hotmail.com senes414141@gamil.com davet isteği göndermişim ama hatırlamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu olanlarada e-postamda arama yaparak denk geldim benim sadece kullanmak istediğim hesabım (kadiralakis33@gmail.com)...

Ekli dosyalar

• s.png
    s.png
    40.6 KB · Görüntüleme: 7
  • Adsız.png
    Adsız.png
    29.5 KB · Görüntüleme: 7

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba adsense kadiralakis33@gmail.com hesabımda hesabınız onaylanmadı sorunuyla 1 haftadır karşı karşıya kalıyorum bu sorun neden geliyor hiç bir fikrim yok ama 2017`de kendi kadiralakis33@gmail.com ve (yayıncı kimliğim: pub-9926487114751302) bu hesaplara kdrproduksiyon@gmail.com kadiralakis2@gmail.com kadir_alakis@hotmail.com senes414141@gamil.com davet isteği göndermişim ama hatırlamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu olanlarada e-postamda arama yaparak denk geldim benim sadece kullanmak istediğim hesabım (kadiralakis33@gmail.com)...
Merhaba,

Birden fazla hesap (çakışan hesap) uyarısı alan kullanıcılar maalesef şartlar ve koşullara uygun davranmadığı gerekçesi ile politika ihlali yapmış sayılıyorlar ve kendi adlarına yeni bir hesap oluşturamıyorlar. Dolayısıyla eski bir çok hesapları yada birden fazla hesabı da politikalar ekibi kapatmıyor.

Bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup işlemlere devam edebilirsiniz. Tüm sorumluluk yakınıza ait olur ve google adsense için hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yapmalısınız.

Kanalınızın para kazanma sekmesinde 'ilişiklendirme' pasif duruma düşerse yada pasifse, kanalınızıda yenilemeniz gerekecektir.

İyi dileklerimle