AdSense hesabınızı etkinleştirme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sametgencc1

Üye
Üye
27 Ara 2020
1
1
3
Adsense Başvurumu yaptım bir kaç gün geçti ve Hesabınızı etkinleştirin ve para kazanmaya başlayın Adlı bir mail geldi Maile girdiğimde Adsense yönlendirdi ve altaki videoyu izleyerek etkinleştirme adımlarını tamamlayabilirsiniz dedi ama ertkinleştirme olayı olmuyor nasıl bir yol izlemem gerekir. adsesss.png adsesnse.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense Başvurumu yaptım bir kaç gün geçti ve Hesabınızı etkinleştirin ve para kazanmaya başlayın Adlı bir mail geldi Maile girdiğimde Adsense yönlendirdi ve altaki videoyu izleyerek etkinleştirme adımlarını tamamlayabilirsiniz dedi ama ertkinleştirme olayı olmuyor nasıl bir yol izlemem gerekir. Ekli dosyayı görüntüle 1790 Ekli dosyayı görüntüle 1791
@sametgencc1 merhaba,

Ekran görüntüsünde göndermiş olduğunuz bilgi içeriğinde sunumu yapan arkadaşımız Ezgi nin talimatlarını izlemişseniz, otomatik reklam kodunuzu <head> etiketi arasına doğru bir şekilde yerleştirmişseniz, içerikleriniz tamamen özgün ve kullanıcılara değer katıyorsa, kopya, derleme, tekrarlayan içerikler yoksa, telif hakkıyla korunan metaryallere yer vermemişseniz, organik trafiğiniz iyi bir durumdaysa ve sitenizin URL yaşı en az 2 ayını doldurmuşsa, endişelenmenize gerek yok :) Sitenizi güncel tutmanız yeterlidir. SEO çalışmasına özen gösterin.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: sametgencc1