Çözüldü Adsense Hesap Buga girdi. 5 aydir cozulemedi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar, Yusuf bey 5 aydir sorunum cozulemedi. Bu acdigim konu incelleyebilirsiniz
Merhaba @Leyla225 ,

Sizin adınıza almış olduğum yanıt PIN doğrulamanız yapılmış şeklindeydi. Ancak sizin geri dönüşünüze istinaden ilgili birime açmış olduğum konuyu tekrar güncelledim, yanıt bekliyorum.

Yanıt aldığımda bilgi vereceğim, sabrınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Leyla225

Üye
Üye
12 Nis 2020
6
1
1
Merhaba @Leyla225 ,

Sizin adınıza almış olduğum yanıt PIN doğrulamanız yapılmış şeklindeydi. Ancak sizin geri dönüşünüze istinaden ilgili birime açmış olduğum konuyu tekrar güncelledim, yanıt bekliyorum.

Yanıt aldığımda bilgi vereceğim, sabrınız için teşekkürler.
Yusuf bey çok önemli durum bu. Biliyorum elinizden geleni yapıyorsunuz ama 4-5 ay olucak hala çözülemedi neden acaba eskiden hemen cevap alırdık :(

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf bey çok önemli durum bu. Biliyorum elinizden geleni yapıyorsunuz ama 4-5 ay olucak hala çözülemedi neden acaba eskiden hemen cevap alırdık :(

Selam tekrar @Leyla225 ,

Eskiden cevap aldığımız yerde şu an günde Covid-19 nedeniyle 4-5k insan can veriyor. Çok üzgünüm bir çok ofis kapalı ve konunuz ilgili birimin masasında açık. Hayat normale dönmeye başladığında sizin adınıza alacağım yanıtı, bekletmeden sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz.

Sabrınız için teşekkürler,

Leyla225

Üye
Üye
12 Nis 2020
6
1
1
Selam tekrar @Leyla225 ,

Eskiden cevap aldığımız yerde şu an günde Covid-19 nedeniyle 4-5k insan can veriyor. Çok üzgünüm bir çok ofis kapalı ve konunuz ilgili birimin masasında açık. Hayat normale dönmeye başladığında sizin adınıza alacağım yanıtı, bekletmeden sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz.

Sabrınız için teşekkürler,
Tesekkurler :(

Leyla225

Üye
Üye
12 Nis 2020
6
1
1
Nasil oldu bilmiyorum ama pin sorun gidericisine girdim form acildi kimlik gonderdim bakalim nolucak