Adsense hesap çakışması

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nuriye

Üye
Üye
18 Ara 2018
9
7
3
Şuanda özel mesaj atmanıza gerek yok, Yusuf hocam geldiğinde kolaylık olması açısından Google Groups Google resmi forumuna hesabınızı kaybettiğinizi geri almak istediğinizi yazabilirsiniz. Yusuf hocam konuyu okuduğunda konu altından sizinle iletişime geçecektir.

Tamamdır çok teşekkür ederim Cihat bey. Hesap pin onayı olmadığı zaman kurtarılamıyor mu peki?

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Tamamdır çok teşekkür ederim Cihat bey. Hesap pin onayı olmadığı zaman kurtarılamıyor mu peki?

Hesabınızı pin ile onaylattığınız zaman olay resmiyete kavuşuyor bir nevi. Banka hesabınızı ekliyorsunuz onaylıyorsunuz vesaire, bu yüzden alması kolay oluyor. Onaylanmadığı zaman size ait olduğunu anlamak zor oluyor. Rica ederim

nuriye

Üye
Üye
18 Ara 2018
9
7
3
Hesabınızı pin ile onaylattığınız zaman olay resmiyete kavuşuyor bir nevi. Banka hesabınızı ekliyorsunuz onaylıyorsunuz vesaire, bu yüzden alması kolay oluyor. Onaylanmadığı zaman size ait olduğunu anlamak zor oluyor. Rica ederim
Anladım gerekirse kimliğimi tekrar gönderirim banka hesabı eklenmişmiydi hatırlamıyorum ama umarım çalınmamıştır hesabım

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Anladım gerekirse kimliğimi tekrar gönderirim banka hesabı eklenmişmiydi hatırlamıyorum ama umarım çalınmamıştır hesabım

Sizden gerekli bilgiler istenecek sıkıntı yapmayın. Çalınsa bile alınır, yeterki pinli hesabınızın bilgilerini eksiksiz ve doğru verin gerisi sorun değil :)

• Beğen
Tepkiler: nuriye

nuriye

Üye
Üye
18 Ara 2018
9
7
3
Sorun halen çözülmedi mi? Benden halen aynı

Yok çözülmedi. Halen bekliyorum Google'ın bütün servisleri çok iyi bu sitedeki yardım eden insanlara da çok teşekkürüm var fakat acaba neden adsense tarafındaki ekibin desteği yıllardan bu yana çok kötü? Cidden düşünüyorum . Allah'tan Yusuf bey ve ekibi var bizim sorunlarımızı iletiyorlar hemen ama cidden şaşıyorum daha öncede sorun çözülmesi için 2-3 ay beklemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: ozanymz

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Yok çözülmedi. Halen bekliyorum Google'ın bütün servisleri çok iyi bu sitedeki yardım eden insanlara da çok teşekkürüm var fakat acaba neden adsense tarafındaki ekibin desteği yıllardan bu yana çok kötü? Cidden düşünüyorum . Allah'tan Yusuf bey ve ekibi var bizim sorunlarımızı iletiyorlar hemen ama cidden şaşıyorum daha öncede sorun çözülmesi için 2-3 ay beklemiştim :)
Nuriye Hanım..

Sorununuzun nedenini size özel yanıt ile iletmiştim. Emin olun sizin sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapiyoruz.
sizden ricamız sabırla beklemenizdir.

• Beğen
Tepkiler: nuriye