Adsense Hesap Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Genel sitelerde yaşanan Politika sorununda olduğu gibi değildir yani sorunu düzeltmeden aktif olmayacaktır.
Eğer kullanmadığınız Google hesabınız varsa aşağıdaki adresten hesabınızı silmeyi deneyebilirsiniz.
Bir hizmeti veya hesabınızı silin

Saygılarımla,
Sezgin

Cesaret Ask

Üye
Üye
9 Ağu 2019
22
3
3
Tamamda O Adsense Hesabını Kapatmak Icın Kullanmadıgım Google hesabını Kapatmak Ne Alaka Onu Anlamadım Bır Tusa Basıp Sıleceksınız 4 5 Aydır Ugrasıyorum Bır Yardımcı Olmadınız Para Kazanmam Acılmıyor Emeklerım bosa gıdıyor Lutfen Kapatın

Cesaret Ask

Üye
Üye
9 Ağu 2019
22
3
3
Beyefendi Uzun Zamandır Sizden Yanıt Alamadım Yapacagınız bır adsense kapatmak ya Rıca edıyorum Para kazanmamı acamıyorum adsense sıkıntılı kapatmam lazım 6 aydır perısan durumdayım

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Anladığım kadarıyla çift hesap sorunu yaşıyorsunuz değil mi?

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Öncelik tecrübe ve bilgili biri olarak şahsi fikrimi söylemek istiyorum.
Google
'a ait olan tüm ürünler, hizmetler Google Hesabı ile ilişkilidir bunu unutmamalısınız ve bazı hizmetlere kayıt olurken hesabınızdan alınan bilgileri alarak doğrular ve hizmetleri size kolaylık sunmaya başlar. Bunun dışında kullanılan hesaplar Google'a bilgi gönderir ve inceler değerlendirir. ;)

Hizmetler tek tek iptal edildikten sonra, en sona doğru Google Hesabı silinmelidir tamamen silinmesi 6 ay sürmektedir.
Yeni hesap açtıktan sonra size önerim bir sene sonra tekrar başvuru yapmanızdır.

Bazı kişiler Adsense Hesabını iptal ettiğini ve tekrar başvuru yaptıklarında bir çok hata aldıklarını biliyorum internette bunu açıkça görmemiz mümkün ve inkar edemeyiz.. Bunun bir çok sebeplerinden bir tanesi bu ve bu sorunu tamamen kökten temizlemek için en iyi yoldur ve bunu sana sundum. ;)

Çünkü Google Hesabınız üzerinden ne kadar çok hizmetlere kayıt olursanız o kadar çok Google'a bilgi gönderir ve tüm bilgileri tutar ip adresi de dahil edilebilir, ve Google Hesabı silinmediği sürece daha önce Adsense hesabınızın olduğu bu Google Hesabı üzerinden değerlenidirilir ev adresi, vs, vs gibi. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

• Sevdim
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Cesaret Ask

Üye
Üye
9 Ağu 2019
22
3
3
Ben Google Hesabımı Silersem Youtube Kanal Hesap Vb Şeylerimde Onunla Beraber Gidecek Bunu Göze Alamam Başka Bir Yolu Yokmu