Adsense Hesap Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

abutboyaci

Üye
Üye
3 Ocak 2020
4
2
3
Merhabalar. Adsense hesabımla ilgili problem yaşıyorum. Size şu şekilde açıklayayım. Benim yıllardan beri kullandığım mail adresim abutboyaci@gmail.com'dur. YouTube hesabım da abutboyaci@gmail.com mail adresime tanımlıdır. Vakti zamanında ben abutboyaci@gmail.com mail adresimin şifresini kaybetmiştim ve bulamıyordum. Sonrasında da yedek olarak abutboyaci2@gmail.com mail adresini açtım, sonrasında da Adsense hesabımı abutboyaci2@gmail.com mail adresime tanıttım. Şimdi abutboyaci2@gmail.com mail adresime tanımlı olan Adsense hesabımı biraz önce iptal ettim ve kapatılması için işlem başlattım. Yeni Adsense hesabımı abutboyaci@gmail.com mail adresime açmak istiyorum. Çünkü YouTube sayfam da abutboyaci@gmail.com mail adresime tanımlıdır. Sizden yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

abutboyaci

Üye
Üye
3 Ocak 2020
4
2
3
Merhabalar. Adsense'den yine aynı hatayı aldım. Hesabınız var dedi. Tekrar abutboyaci2@gmail.com adresimle Adsense'e giriş yaptım. Mailime düşen mail ile kapama işlemini tekrar tamamladım. Sonra tekrar Adsense'e başvuru yaptım. Sonrasında da google'a girerek abutboyaci2@gmail.com mail adresimi tamamen kaldırdım. Bakalım şimdi onay gelecek mi bekleyeceğim. Yapabileceğim başka birşey varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar. Adsense hesabımla ilgili problem yaşıyorum. Size şu şekilde açıklayayım. Benim yıllardan beri kullandığım mail adresim abutboyaci@gmail.com'dur. YouTube hesabım da abutboyaci@gmail.com mail adresime tanımlıdır. Vakti zamanında ben abutboyaci@gmail.com mail adresimin şifresini kaybetmiştim ve bulamıyordum. Sonrasında da yedek olarak abutboyaci2@gmail.com mail adresini açtım, sonrasında da Adsense hesabımı abutboyaci2@gmail.com mail adresime tanıttım. Şimdi abutboyaci2@gmail.com mail adresime tanımlı olan Adsense hesabımı biraz önce iptal ettim ve kapatılması için işlem başlattım. Yeni Adsense hesabımı abutboyaci@gmail.com mail adresime açmak istiyorum. Çünkü YouTube sayfam da abutboyaci@gmail.com mail adresime tanımlıdır. Sizden yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla

Merhaba,

Aldığınız uyarıyı bizimle paylaşır mısınız?