Adsense IBAN Ekleme sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
- Çerezleri, geçmiş dosyaları, önbelleği temizleyin.
- Antivirüs yazılımı ile virüs taraması yapın
- Hesabınızdan çıkış yapın, farklı bir tarayıcı ile giriş yapın
- Farklı geçersiz bir banka hesabı tanımlayın, daha sonra doğru olanı banka hesabınızdaki alacaklı adı soyadı ile aynı olacak şekilde, Türkçe karakter kullanmadan tekrar tanımlayın.

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Siz yine de durumu bir kontrol edin ve doğrulanması gereken işlemler varsa buradan yapın.

Hatta form açıklamasına aşağıdaki metni girin. Yayıncı numarasına kendi yayıncı numaranızı girin.

Hello Payments Team,
I cannot perform account verification. I entered the amount submitted for account verification incorrectly in my Adsense account three times and was blocked. When I try to add a new bank account, I get the error [OR-BAIH-01]. My Publisher ID: 1234567891234567
Thank you for your dear helps.

• Beğen
Tepkiler: TR90Medya

TR90Medya

Üye
Üye
7 Kas 2019
88
26
18
Siz yine de durumu bir kontrol edin ve doğrulanması gereken işlemler varsa buradan yapın.

Hatta form açıklamasına aşağıdaki metni girin. Yayıncı numarasına kendi yayıncı numaranızı girin.

Hello Payments Team,
I cannot perform account verification. I entered the amount submitted for account verification incorrectly in my Adsense account three times and was blocked. When I try to add a new bank account, I get the error [OR-BAIH-01]. My Publisher ID: 1234567891234567
Thank you for your dear helps.
benim elime pin daha ulaşmadı yani adres doğrulaması yapmadım bu sorun olurmu

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
benim elime pin daha ulaşmadı yani adres doğrulaması yapmadım bu sorun olurmu
Hayır o sorun olmaz. Şimdi;

Google Yardım sayfasından ve AdSense panelinizin en sol alt tarafındaki 'Geri bildirim' sekmesi üzerinden durumu iletir misiniz? Buraya da yazın Google Pay-Community

Ayrıca bu link üzerinden konu açmanızı ve durumu oraya da yazmanızı rica ediyorum. Ödemeler ekibi ile görüşeyim bu durumu.

• Beğen
Tepkiler: TR90Medya