Adsense İki Farklı Hesap Uyarısı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ataberk

Üye
Üye
3 Ara 2018
11
4
3
Ankara
www.themachub.net
Merhabalar
Benim sorunum şöyle; ben yanlışlıkla iki farklı hesaptan sitem için Adsense'e başvurdum. Daha sonra "iki farklı Adsense hesabı" uyarısı aldım. Ben bu hatayı almadan önce ikinci G-mail hesabımı kapatmıştım. Sonra hesap kurtarma bölmünden G-mail hesabımı kurtarmak istedim fakat kapattığım tarihten 2 ay geçtiği için geri kurtaramadım. Ve sürekli "ekteki" hatayı aldım.

Adsense'e başvurduğum G-mail hesabı: themachubnet@gmail.com

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2018-11-29 20.06.27.png
    Ekran Resmi 2018-11-29 20.06.27.png
    113.7 KB · Görüntüleme: 7

KutukPrens

Üye
Üye
28 May 2018
5
5
3
Muhtemelen her iki hesapta da aynı telefon numarasını kullandınız, ya da bu başvuru yaptığınız mail adresiniz ve kapattığınız mail adresinde aynı telefon numarası kayıtlıydı.
Farklı bir mail adresi ve cep telefonu numarası kullanırsanız, bu sorunla karşılaşmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Muhtemelen her iki hesapta da aynı telefon numarasını kullandınız, ya da bu başvuru yaptığınız mail adresiniz ve kapattığınız mail adresinde aynı telefon numarası kayıtlıydı.
Farklı bir mail adresi ve cep telefonu numarası kullanırsanız, bu sorunla karşılaşmazsınız.

Farklı telefon, mail ile açsa bile fotoğrafta yazdığı gibi kişinin sadece bir adsense hesabı olabilir. Diğer gmail hesabını kapatmış ve kullanmıyor olabilir. Adsense yakaladığına göre hala açık ve yakalanıyor demektir. Bir şekilde bunu aşabilir ve onay alabilir, ama bu demek değildir ki sorunsuz kullanmaya devam edecek. Bot şimdiden yakalıyorsa, 1 ay sonrada yakalayabilir. Bu sefer ban yediği için tamamen hesabını kaybedebilir. O yüzden diğer hesabı tamamen kapattıktan sonra işlemleri yaparsa onun için daha temiz olur.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

KutukPrens

Üye
Üye
28 May 2018
5
5
3
Farklı telefon, mail ile açsa bile fotoğrafta yazdığı gibi kişinin sadece bir adsense hesabı olabilir. Diğer gmail hesabını kapatmış ve kullanmıyor olabilir. Adsense yakaladığına göre hala açık ve yakalanıyor demektir. Bir şekilde bunu aşabilir ve onay alabilir, ama bu demek değildir ki sorunsuz kullanmaya devam edecek. Bot şimdiden yakalıyorsa, 1 ay sonrada yakalayabilir. Bu sefer ban yediği için tamamen hesabını kaybedebilir. O yüzden diğer hesabı tamamen kapattıktan sonra işlemleri yaparsa onun için daha temiz olur.
Benimkisi 2006'dan bu yana kullandığım bir alternatif, teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar,

Değerli açıklamalarınız ve özverili desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. @ataberk merhaba :)

Rica etsem PM atarak,

- Kullanmak istediğiniz eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı,

ve ayrıca net bir şekilde belirterek,

- Kapatılmasını/iptal edilmesini istediğiniz hesaba ait eposta adresi ve varsa yayıncı kimlik numarasını iletebilir misiniz?

Kolaylıklar diliyorum.

ataberk

Üye
Üye
3 Ara 2018
11
4
3
Ankara
www.themachub.net
Merhaba arkadaşlar,

Değerli açıklamalarınız ve özverili desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. @ataberk merhaba :)

Rica etsem PM atarak,

- Kullanmak istediğiniz eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı,

ve ayrıca net bir şekilde belirterek,

- Kapatılmasını/iptal edilmesini istediğiniz hesaba ait eposta adresi ve varsa yayıncı kimlik numarasını iletebilir misiniz?

Kolaylıklar diliyorum.

İlginiz için teşekkürler Yusuf Bey, bilgileri özel mesaj olarak size gönderdim.