Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
İlk Red aldıktan hemen sonra başvuru yapmanız, başvuru sürecini yavaşlatıyor, onay sürecinin bir ay bile sürdüğü durumlar olabilir. Bu süre zarfında sitenizi güncel tutmanız gerekmektedir. Ayrıca siteniz Bir gün iken bile başvuru yapabilirsiniz. Ama onay konusunda sıkıntılar olabilir, o yüzden domain sürenizin 1-2 ay olması onay almanızı kolaylaştıracaktır. Google gözünde süreklilik taşıyan siteler daha öndedir. O açıdan İki ay yazılmış.
epey bir düzenleme yapana kadar hiç başvurmadım .... hep yazı araştırması yapıp makale yaynladım... en son başvuru gününün ertesi cevap geldi... mesele içerik... ne kadar bol olursa o kadar hızlı cevap geliyor