Adsense ile ilgili hata

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Tekrer merhaba @Ferit

AdMob a hangi hesabınızla (gmail) kaydoldunuz. Kaydolduğunuz hesabınıza ait bilgileri tam ve eksiksiz doldurdunuz mu? Mesela doğum tarihinizden tutun, gerçek bilgilerle adınız soyadınıza kadar kontrol etmenizi öneriyorum.
Merhabalar tekrardan. Kayıt olduğum gmail hesabı yakınım eskidem açtığı gmail hesabıydı. Kendi adına açmıştı. Bende yenisini açmadım. Gmail : eshgin.ayaz@gmail.com

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar tekrardan. Kayıt olduğum gmail hesabı yakınım eskidem açtığı gmail hesabıydı. Kendi adına açmıştı. Bende yenisini açmadım. Gmail : eshgin.ayaz@gmail.com

Tekrar selam @Ferit,

Açmış olduğunuz konu başlığı altından devam etsek iyi olurdu. Yoğunluk nedeniyle karıştırıyorum. Peki yakınınızın eskiden açtığı hesap, daha önce adsense ile hiç bir şekilde ilişkisi olmamış bir hesap mıydı? Telefonla gmail hesabını doğrularken hangi telefonu kullanmıştı? gibi sorular var şimdide :)

• Beğen
Tepkiler: Ferit

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Tekrar selam @Ferit,

Açmış olduğunuz konu başlığı altından devam etsek iyi olurdu. Yoğunluk nedeniyle karıştırıyorum. Peki yakınınızın eskiden açtığı hesap, daha önce adsense ile hiç bir şekilde ilişkisi olmamış bir hesap mıydı? Telefonla gmail hesabını doğrularken hangi telefonu kullanmıştı? gibi sorular var şimdide :)
Kesinlikle hiçbir şekilde adsense veya admob kullanmıyordu kendisi. Zaten o hesabıda pek kullanmıyordu. Telefon numarasını doğrulayıp doğrulamadığını tam olarak bilmiyorum ancak doğrulamış olsa bile kendi numarası ile doğrular. Kesinlike benimle hiçbir alakası olmayan bir hesap yani.

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
Tekrar selam @Ferit,

Bu arada isterseniz ozel konusmadanda devam edebiliriz ben sadece yazdiklariniza cevap yaziyorum hangi konu oldugu farketmez benim icin :)

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bu arada isterseniz ozel konusmadanda devam edebiliriz ben sadece yazdiklariniza cevap yaziyorum hangi konu oldugu farketmez benim icin :)

@Ferit selam tekrar,

Özel tüzel önemli değil senin için ama, senin sorununa çözüm bulmak için bu durum bende önem arz ediyor. Şimdi öyle kafa karışıklığı oldu ki, takdir edersiniz ki, siz gibi değerli yüzlerce kullanıcıya hem bu platformdan ve hemde buradan günlük olarak binlerce yanıtlar iletiyoruz. Beş dakika önce size yazdığım ile, bir saat sonra 94. kullanıcıya yazdığım çok hatırımda kalmıyor.

Şimdi lütfen, PM yolu ile konunuzu baştan sona toparlayıp, özet bir şekilde bana, durumunuz hakkında ve talebinizle ilgili net ve temiz bir bilgi iletebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkür eder, bir an önce sizi çözüme kavuşturmayı umarım :)

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Ferit

Üye
Üye
29 Ağu 2019
67
18
8
@Ferit selam tekrar,

Özel tüzel önemli değil senin için ama, senin sorununa çözüm bulmak için bu durum bende önem arz ediyor. Şimdi öyle kafa karışıklığı oldu ki, takdir edersiniz ki, siz gibi değerli yüzlerce kullanıcıya hem bu platformdan ve hemde buradan günlük olarak binlerce yanıtlar iletiyoruz. Beş dakika önce size yazdığım ile, bir saat sonra 94. kullanıcıya yazdığım çok hatırımda kalmıyor.

Şimdi lütfen, PM yolu ile konunuzu baştan sona toparlayıp, özet bir şekilde bana, durumunuz hakkında ve talebinizle ilgili net ve temiz bir bilgi iletebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkür eder, bir an önce sizi çözüme kavuşturmayı umarım :)
Biraz zor oldu ama toparlayıp konuşma başlattım :) @Yusuf ERGİŞİ