Adsense İnceleme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Orkun

Üye
Üye
11 Eki 2018
3
2
3
Adsense' başvurdum , siteme kodu ekledim 1 haftadır henüz geri dönüş alamadım .

Yusuf Bey sizi internette ararken buldum.

Bana yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Adsense' başvurdum , siteme kodu ekledim 1 haftadır henüz geri dönüş alamadım .

Yusuf Bey sizi internette ararken buldum.

Bana yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler

@Orkun selam :)

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkürler. Otomatik reklam kodunuzu doğru bir şekilde ilgili alana (<head> etiketi arasına) yerleştirdiğinizden eminseniz incele süreciniz normal seyrinde demektir. URL adresinizi de paylaşırsanız kontrol etme şansına sahip olabilirim. Sitenizin tamamen incelemesinin bitme süreci bir veya bir buçuk ayı bulabilmektedir. Google Bot (örümcek) tarayıcı belirsiz sürelerde müteakip defalar ziyaret eder ve uygunluk durumuna bakar, bu süreçte siz sitenize tamamen özgün içerikler girerek zenginleştirmeye devam edin, güncel tutun. Aynı zamanda organik trafiğinizi iyi duruma getirmenin yollarına bakın derim. Bazen ilgili sonuç daha erkende alınmaktadır. Eğer bir buçuk aylık süre sonunda herhangi olumlu yada olumsuz bir cevap almazsanız lütfen bizimle tekrar iletişime geçin.

İyi dileklerimle

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
www.yerelsecim.tv adresini kontrol edebilir misiniz acaba?

@eni55 selam,

Sitenizde yönlendirme mevcut sanıyorum. başvurunuzu www li mi www siz mi yaptınız? http://yerelsecim.tv URL adresinize ulaşmaşa çalıştığımda otomatik olarak www.yerelsecim.tv ye yönlendirmektedir. Bu sorunu çözmezseniz Google Bot (örümcek) tarayıcı sitenizi her ziyaret ettiğinde olmayan bir içerikle karşılaşmış gibi davranacaktır. Ya red verecek ya da içerik girmenizi bekleyecek gibi bir durum oluşacaktır. Ayrıca Reklam yerleşimi politikaları gereği açılır menüleri kaldırmanızı rica ediyorum.

Açılır menüler;
Bu uyarıların gönderilmesinin sık karşılaşılan nedenlerinden biri, sitedeki bir açılır menünün AdSense reklamını kısmen veya tamamen perdelemesidir.
Sosyal medya paylaşım simgeleri dahil olmak üzere, açılır menülerin sitenizdeki AdSense reklam birimleriyle çakışıp çakışmadığını kontrol edin.
Buna ek olarak, yayıncıların reklamları bazen sitenizdeki içerikle çakışır ve bu durum ziyaretçiler için kafa karıştırıcı olabilir.
Bu tür politika ihlâlleri hakkında daha fazla bilgi için reklam uygulama politikalarımızı inceleyin.