Adsense Kabul Etmeme Problemi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Merhahaba Adsense türkiye yardım ekibi kolay gelsin.

Şöyle bir sorunumu size paylaşmak isterim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bir web sitesi kurdum.sözler sitesi isminde bir web sitesi tabi ben internet sitelerinden kopyalayıp sözleri yapıştırdığım için bilmediğim için tabiki bilsem kopya yapmazdım.

Neyse Adsense bana uyarı verdi : TOPLAMA İÇERİK diye 9 10 Adet içerik vardı zaten O sözleri sildim ve o sözler yerine kendi cümlelerim ile sözler türettim.Tüm içeriklerimi Özgünleştirdim kısacası.Dün aksam raporu yeniden gönderdim. Bugün yine bana TOPLAMA İÇERİK diye hata verdi. Adsense resimlerimi toplama içerik sayıyor veya başlıklarımı toplama içerik sayıyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim allah razı olsun Siteyi aşağıda belirttim bi bakın bakalım Adsensenin kabul etemeyeceği hangi Hatalar mevcuttur.

NOT: KULLANIM VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ Bİ BAŞKA İNTERNETTEN ALIP KENDİ SİTEME GÖRE DÜZENLEME YAPTIM. BUDAMI ADSENSE İHLALİDİR. BİLGİLERİNİZ İÇİN TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİM.

ONAY ALMAYAN SÖZ SİTESİ: Huzur Dolu Sözler

Huzur Dolu Sözler sitesinde, sitenin onaylanmasını engelleyen politika ihlalleri bulundu:

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba, bu konuda kendi fikrimi söyleyeceğim naçizane.
Sözlerle ilgili siteler rekabeti fazla olan alanlardan biri aslında.

Siz sadece sözler paylaşmışsınız. Yazının başına bir paragrafta olsa da anahtar kelime içinde geçen
bir yazı yazarsanız iyi olur. Hiçbir açıklama yapmadan örneklere direkt geçmişsiniz. Bir yazının Google sıralamasında yer
alması için anahtar kelime içeren bir açıklama olması gerekiyor. Siz eğer yazdığınız sözlerin güzel ve kaliteli olduğunu
düşünüyorsanız bile yazının başına bir şeyler eklemeyi ihmal etmeyin.

Sitenizde sadece 9 tane içeriğiniz mi var?

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Merhaba, bu konuda kendi fikrimi söyleyeceğim naçizane.
Sözlerle ilgili siteler rekabeti fazla olan alanlardan biri aslında.

Siz sadece sözler paylaşmışsınız. Yazının başına bir paragrafta olsa da anahtar kelime içinde geçen
bir yazı yazarsanız iyi olur. Hiçbir açıklama yapmadan örneklere direkt geçmişsiniz. Bir yazının Google sıralamasında yer
alması için anahtar kelime içeren bir açıklama olması gerekiyor. Siz eğer yazdığınız sözlerin güzel ve kaliteli olduğunu
düşünüyorsanız bile yazının başına bir şeyler eklemelisiniz.

Sitenizde sadece 9 tane içeriğiniz mi var?

Evet efendim 9 içerik var eğer ki içerik yetersiz olsaydı İçerik yetersiz de uyarısı gelebilirdi. Toplama içerik geldiği için bu soruna odaklandım biraz dediğiniz gibi burada yapmam gerekenler nedir.

1-) Actığım başlıklara yazdığım özgün yazıların en başına sayfa içeriği eklemek.yani ne anlama geldiğini belli ettirmek.

bu sorundan başka ne yapmak gerekiyor. yazmış oldugum özgün yazılara acıklamalarıda ekleyeyim.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Evet efendim 9 içerik var eğer ki içerik yetersiz olsaydı İçerik yetersiz de uyarısı gelebilirdi. Toplama içerik geldiği için bu soruna odaklandım biraz dediğiniz gibi burada yapmam gerekenler nedir.

1-) Actığım başlıklara yazdığım özgün yazıların en başına sayfa içeriği eklemek.yani ne anlama geldiğini belli ettirmek.

bu sorundan başka ne yapmak gerekiyor. yazmış oldugum özgün yazılara acıklamalarıda ekleyeyim.
Merhaba

Sitenizdeki tüm yazılar özgün ve hepsini sizmi yazdınız ?

• Beğen
Tepkiler: Bir Misafir

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Merhaba

Sitenizdeki tüm yazılar özgün ve hepsini sizmi yazdınız ?
Evet efendim tüm içerikler özgün bana ait.bi arkadaş yanıt verdi saolsun özgün içeriklere içerikleri anlatan yani saya içeriğini bildirecem her özgün yazının başına.

Resimler bana ait değil kullandığım resim sayısı 1 adet ondan da toplama içerik uyarısıda alabilir miyim ki sayın Cihat bey.

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43

Toplama içerik sorununa şöyle açıklama getireyim. Siz sözlerin özgün olduğunu ifade etmişsiniz. Bu durumda
yazının başına güzel, bilgilendirici bir şeyler yazarak içeriği zenginleştirmek gerekiyor.
Toplama içerik sorununu çözdükten sonra bu kez size yetersiz içerik olarak da bir red gelebilir. O nedenle sitenizde gözüme çarpan tüm
detayları sizinle paylaşmaya çalışıyorum.
Yeni bir site olduğunuz için dikkat etmeniz gereken detaylar var, biraz daha içerik girdikten sonra, ziyaretçi sayınızı arttırdığınızda daha kolay onay alırsınız aslında.

Son düzenleme:

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Toplama içerik sorununa şöyle açıklama getireyim.
Başına güzel, bilgilendirici yazılar yazarak içeriği zenginleştirmek gerekiyor.
Toplama içerik sorununu çözdükten sonra bu kez size yetersiz içerik olarak da bir red gelebilir. O nedenle sitenizde gözüme çarpan tüm
detayları sizinle paylaşmaya çalışıyorum.
Yeni bir site olduğunuz için biraz daha içerik girdikten sonra, ziyaretçi sayınızı arttırdığınızda daha kolay onay alırsınız aslında.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Söylediğiniz hataları düzeltme yolundayım inşallah

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Evet efendim tüm içerikler özgün bana ait.bi arkadaş yanıt verdi saolsun özgün içeriklere içerikleri anlatan yani saya içeriğini bildirecem her özgün yazının başına.

Resimler bana ait değil kullandığım resim sayısı 1 adet ondan da toplama içerik uyarısıda alabilir miyim ki sayın Cihat bey.
Siteniz Yetersiz içeriğe sahip

Güzel Sözler : Kategorisi boş
Ayrılık Sözleri: Kategorisi boş
Özlem Sözleri: Kategorisi Boş

Hakkımızda Sayfa URL ismi yanlış. Hakkımızda sayfasını tıklayınca URL adınız Ornek-Sayfa Olarak Çıkıyor

Siteniz aşağıda belirttiğim Sayfalar mevcut değil

Hakkımızda İLETİŞİM Kullanım Şartları Gizlilik Politikası ÇEREZLER (COOKİES) ( Sayfaların OLuşturulması İçeriklerin eklenmesi)

Yukarıda belirttiğim sayfaları oluşturup URL yollarını googleye gönderiniz
Google Search Consoleye sitenizi kaydetip Google Gibi Getir yapmanız.

BU sorunları giderdikten sonra başvurunuzun üzerinden 30 gün geçtikten sonra tekrar başvuru yapınız