Adsense Kabul Etmeme Problemi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Siteniz Yetersiz içeriğe sahip

Güzel Sözler : Kategorisi boş
Ayrılık Sözleri: Kategorisi boş
Özlem Sözleri: Kategorisi Boş

Hakkımızda Sayfa URL ismi yanlış. Hakkımızda sayfasını tıklayınca URL adınız Ornek-Sayfa Olarak Çıkıyor

Siteniz aşağıda belirttiğim Sayfalar mevcut değil

Hakkımızda İLETİŞİM Kullanım Şartları Gizlilik Politikası ÇEREZLER (COOKİES) ( Sayfaların OLuşturulması İçeriklerin eklenmesi)

Yukarıda belirttiğim sayfaları oluşturup URL yollarını googleye gönderiniz
Google Search Consoleye sitenizi kaydetip Google Gibi Getir yapmanız.

BU sorunları giderdikten sonra başvurunuzun üzerinden 30 gün geçtikten sonra tekrar başvuru yapınız

Yapmış olduğum hataları özenle belirttiğiniz için elinize kolunuza sağlık hatalarımın sorunlarını giderip 30 gün sonra yeniden başvuru yapacağım cok teşekkür ederim.Sayın Cihat Bey

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selam,

Sitenizi Google üzerinden arattığımda anahtar kelimeleri (tag) indexlendiğini gördüm. Bunu düzeltmenizi öneririm. Web sitenize girdiğimde ise açılır menüler var. Açılır menü politikaya aykırı olduğu için onları düzeltmenizi öneriyorum. Artı olarak yukarıda ki kategorilere girdiğimde örneğin, Güzel Sözler, Sevgiliye Kısa sözler, Sevgiliye Sözler ve diğerleri hepsinde bir adet içerik var. Bunların artması gerekiyor. Söz sitesi olduğundan dolayı her sözün size ait olması gerekiyor, söz sitelerinde zaten var olan bir söz sizin sitenizde olursa, toplama içerik hatası alırsınız.

Umarım kısa sürede onay alırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Erhanc61

Üye
Üye
3 Kas 2019
16
8
3
Selam,

Sitenizi Google üzerinden arattığımda anahtar kelimeleri (tag) indexlendiğini gördüm. Bunu düzeltmenizi öneririm. Web sitenize girdiğimde ise açılır menüler var. Açılır menü politikaya aykırı olduğu için onları düzeltmenizi öneriyorum. Artı olarak yukarıda ki kategorilere girdiğimde örneğin, Güzel Sözler, Sevgiliye Kısa sözler, Sevgiliye Sözler ve diğerleri hepsinde bir adet içerik var. Bunların artması gerekiyor. Söz sitesi olduğundan dolayı her sözün size ait olması gerekiyor, söz sitelerinde zaten var olan bir söz sizin sitenizde olursa, toplama içerik hatası alırsınız.

Umarım kısa sürede onay alırsınız :)

Aleykum selam verdiğin bilgilerden ötürü teşekkürlerimi sunarım belirtmiş oldugun hataları inceleyerek bana sundugun için saolasın.en yakın zamanda hataları düzelteceğim inşallah.

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba, özel mesajda resimleri bir türlü yükleyemediğim için buraya yazıyorum:

Sizin son yazınız 'mutluluk sözleri' buradan yola çıkarak uzun kuyruklu kelimeyi nasıl bulacağınızı size örnekle anlatayım.
'Mutluluk sözleri' anahtar kelimemiz. Ve çok aranan ve çok yazılan bir anahtar kelime. Rekabeti fazla olduğu için Siz bu başlıkta bir yazı yazarsanız Google sıralamasında yer almanız çok zor. Burada bu anahtar kelime yerine uzun kuyruklu anahtar kelimeyi kullanmak sizin için daha avantajlı olacaktır.
Bu uzun kuyruklu anahtarı nasıl bulacağız? Şöyle:
1-Siz anahtar kelimenizi zaten belirlemişsiniz: Mutluluk sözleri
2-Bunu Google'da arıyoruz. Açılan sayfanın en aşağısına inin.
Ve karşınıza şu uzun kuyruklu anahtar kelimeler çıkacaktır. Aşağıdaki resimde olduğu gibi...
Size uygun olanı seçin.
111KL.PNG

Uzun kuyruklu anahtar kelime bulmak için diğer bir yöntem de;
Google arama motoruna mutluluk sözleri yazdığınızda aşağıda resimde olduğu gibi arama sorguları çıkacaktır. Bu sonuçlardan uygun olanını seçmeniz yeterli.
ççççi.PNG
Size iki yolla uzun kuyruklu anahtar kelime bulmayı anlattım. Umarım sorunuza bir cevap olmuştur..

Not:
Anahtar kelimeyi daha önce yazının ilk paragrafınta kullanmanızı söylemiştim. Uzun kuyruklu kelime de bir anahtar kelime.
Eğer normal bir yazınız olsaydı size bu anahtar kelimeyi yazınızın başında, ortasında ve sonunda olmak üzere
3 kere kullanmanızı önerecektim. İçeriğinizde örnekler yer aldığı için yazının başında ve sonunda iki kez kullansanı da olur.
Tabii yazınızın sonuna bir paragraf ekleyerek anahtar kelimeyi cümle içinde geçirin.

Ekli dosyalar

• 111m.PNG
    111m.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme: