Adsense Kalitesiz içerikten dolayı red alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Hbc

Üye
Üye
19 Ara 2024
2
1
3
Araştırmacı ve yazılımcıyım oyun uygulama ve birkaç web sitesi geliştirme fırsatım oldu pek çok forum kategorisini birleştirmeye çalıştığım web siteme reklam ekleyip organik aramalara yönelmek istiyorum. Devamlı bir oyun geliştiricisi olarak hergün içerik ekleyemesemde 2 güne bir içerik ekliyorum ama web sitem hals onaylanmıyor. Https://sorguodası.com

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Araştırmacı ve yazılımcıyım oyun uygulama ve birkaç web sitesi geliştirme fırsatım oldu pek çok forum kategorisini birleştirmeye çalıştığım web siteme reklam ekleyip organik aramalara yönelmek istiyorum. Devamlı bir oyun geliştiricisi olarak hergün içerik ekleyemesemde 2 güne bir içerik ekliyorum ama web sitem hals onaylanmıyor. Https://sorguodası.com
Merhaba,

Başvururken URL adresinizi tam olarak nasıl yazdınız? Buraya ilettiğiniz şekilde yazmışsanız geçerli bir URL adresi olarak kabul görmez. URL adresi için Türkçe karakter bulunduğunda tarama yaparken robot farklı bir adres olarak görüyor ve sitenize ulaşamıyor. URL adresinizi geçerli bir alan adı ile değiştirirseniz sorun büyük ihtimal çözüme kavuşmuş olur. Bu arada trafik durumunuz organik olarak iyi bir duruma gelmeden başvuru göndermemenizi tavsiye ederim. Google Search Console ile sitenizi Google sunucularına gönderdikten yaklaşık 2 ay sonra başvuru göndermeniz daha iyi olur.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

Hbc

Üye
Üye
19 Ara 2024
2
1
3
Merhaba,

Başvururken URL adresinizi tam olarak nasıl yazdınız? Buraya ilettiğiniz şekilde yazmışsanız geçerli bir URL adresi olarak kabul görmez. URL adresi için Türkçe karakter bulunduğunda tarama yaparken robot farklı bir adres olarak görüyor ve sitenize ulaşamıyor. URL adresinizi geçerli bir alan adı ile değiştirirseniz sorun büyük ihtimal çözüme kavuşmuş olur. Bu arada trafik durumunuz organik olarak iyi bir duruma gelmeden başvuru göndermemenizi tavsiye ederim. Google Search Console ile sitenizi Google sunucularına gönderdikten yaklaşık 2 ay sonra başvuru göndermeniz daha iyi olur.

İyi dileklerimle
xn--sorguodas-3pb.com normalde ben yönlendirme adresiyle birlikte yazdım. Minimum içerik gereksinimleri zayıf içerik yönünden hata alıyorum .

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
xn--sorguodas-3pb.com normalde ben yönlendirme adresiyle birlikte yazdım. Minimum içerik gereksinimleri zayıf içerik yönünden hata alıyorum .
Tekrar merhaba,

Onu anladım fakat AdSense robota anlatmak biraz zor olabilir. Katılım koşullarını inceledikten sonra buradaki makaleyi dikkatlice incelerseniz geçerli URL adresini ona göre düzenlersiniz. İçeriklere gelince ise, içerik gereksinimleri olarak aşağıdakilere göz atabilirsiniz:

(genel yazıyorum)
- Tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan içerikler,
- Kopya, derleme, telif hakkıyla korunan içerikler olmamalıdır,
- Minimum içerik olarak en az 50-60 makalenizin olması (yeterince siteniz dolu olmalıdır, Google içerik sever)
- Sitenizin sürdürülebilir olduğunu (güncel tutmalısınız) ispatlamanız gerekir,
- İçerik politikası kısmı için yayıncı politikasını da incelemenizi tavsiye ederim.

Özetle siteniz içerikleri tamamen özgün, politikalara uygun ve zengin olmalıdır. Bütün bunlar olurken AdSense'in istediği yapıda bir URL adresine sahip olunmalıdır.

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure