Adsense kimlik doğrulama işlemleri menüsünden kimliğimin fotoğrafını çekip yükleme yapıyorum ve sürekli aynı hatayı veriyor .Hata "Belgenin bir kısmı görünmüyordu Paylaşılan belgenin 4 köşesinin de resim içinde yer aldığından, resim dışında metin, imza veya görsel kalmadığından emin olun" çektiğim fotoğrafta böyle sonuç alıyorum e-devlet üzerinden aldığım ikametgah belgesini de gönderdim buna da desteklenmeyen belge türü diye red etti. Daha önceki adsense hasabımda kimlik doğrulama yapamadığımdan " Kimlik doğrulaması başarısız olduğundan reklam birimlerinde reklam gösterilmiyor. Kimliğinizi doğrulamak ve reklam yayınlamaya devam etmek için lütfen bizimle iletişime geçin " sorunu aldım tabi bir türlü iletişime geçemedim. adsense topluluğa da yazdım ama bir cevap gelmedi. Şimdi açtığım yeni adsense hesabında da aynı sorunu yaşıyorum kimliğin fotoğrafını çekiyorum ve gerekli kırpma işlemlerini gerçekleştirdikten sonra gönderiyorum hata tekrar ediyor. 3 hakkımı kullandım korkumdan resim yükleyemiyor hesabım kitlenir diye. Adsense toplulukta bu sorunu yaşayan çok sayıda insan var ne yazık ki 1 aydır kimse cevap vermiyor.