Adsense kimlik bilgileri doğrulama hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

moviestory

Üye
Üye
24 Haz 2020
1
0
1
Adsense kimlik doğrulama işlemleri menüsünden kimliğimin fotoğrafını çekip yükleme yapıyorum ve sürekli aynı hatayı veriyor .Hata "Belgenin bir kısmı görünmüyordu Paylaşılan belgenin 4 köşesinin de resim içinde yer aldığından, resim dışında metin, imza veya görsel kalmadığından emin olun" çektiğim fotoğrafta böyle sonuç alıyorum e-devlet üzerinden aldığım ikametgah belgesini de gönderdim buna da desteklenmeyen belge türü diye red etti. Daha önceki adsense hasabımda kimlik doğrulama yapamadığımdan " Kimlik doğrulaması başarısız olduğundan reklam birimlerinde reklam gösterilmiyor. Kimliğinizi doğrulamak ve reklam yayınlamaya devam etmek için lütfen bizimle iletişime geçin " sorunu aldım tabi bir türlü iletişime geçemedim. adsense topluluğa da yazdım ama bir cevap gelmedi. Şimdi açtığım yeni adsense hesabında da aynı sorunu yaşıyorum kimliğin fotoğrafını çekiyorum ve gerekli kırpma işlemlerini gerçekleştirdikten sonra gönderiyorum hata tekrar ediyor. 3 hakkımı kullandım korkumdan resim yükleyemiyor hesabım kitlenir diye. Adsense toplulukta bu sorunu yaşayan çok sayıda insan var ne yazık ki 1 aydır kimse cevap vermiyor.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
İkametgah belgenizin üzerine kimlik belgenizi eklerseniz ve formatını JPEG olarak ayarlarsanız sorun almadan kısa bir süre içerisinde onay alabilirsiniz.
İkametgah belgenizin formatını "Online PDF to JPEG" olarak aratırsanız bir sürü ücretsiz araç görebilirsiniz.
Eğer Photoshop, Illustrator gibi yazılımlar kullanamıyorsanız JPEG olan ikametgah belgenizi Paint ile açın, ardından sağ altta bulunan ok yardımı ile çalışma yüzeyini biraz aşağıya çekin ve bu alana da kimlik belgenizi ekleyin ve tek belge (PNG, JPEG) olarak kaydederek gönderebilirsiniz.