Adsense kodunu javascript ile eklemek

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
Selamlar,

Sayfa yüklenmesi sonrasında web servisten içerikler çekiliyor ve yükleniyor (haber listesi). İçeriklerin arasına reklam koymak istiyorum. Fakat ajax ile dinamik olarak yüklenen içerikler olduğundan adsense kodunu da sonradan yüklemem gerekiyor.

Şu kodu kullanacağım: Dynamic Adsense Insertion With JavaScript

Bu durumun adsense politikalarına aykırı bir durumu var mı? Çok araştırdım fakat net bir cevap bulamadım.

Aslında buna ihtiyaç duyacağımı sanmamıştım. Çünkü google adsense panelinde otomatik reklamların önizleme yapıldığı sayfada reklam yükletmek istediğim bu alanlarda reklam gösteriliyor. Fakat gerçekte gösterilmiyor. Bende bu haber aralarında reklam gösterimini, manuel reklam yerleşimi ile yapmam gerektiğini düşündüm.

EmreKilic

Üye
Üye
10 Nis 2018
191
144
43
Siteniz wordpress ise ben yardımcı olabilirim sitenize reklamlarınızı ben eklerim.

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
İlginiz için çok teşekkür ederim. Wordpress değil. Kendi yazılımım. Teknik kısma değil politikalara takılıyorum. Daha doğrusu politikalar konusunda fazla bilgim yok. Araştırıyorum sürekli. Bu şekilde reklam yükletmenin sakıncası var mı onu merak ediyorum.

Siteniz wordpress ise ben yardımcı olabilirim sitenize reklamlarınızı ben eklerim.