Merhaba Arkadaşlar,
Adsense hesabına Ödeme yönteminden IBAN ekleyemiyorum, ARKADAŞ beni yönetici yaptı ama ben ekleyemiyorum, Kullanıcıları yönetme ayarlardan bilgileri değiştirmek istediğim de onu da yapamıyorum, Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar.
Merhaba,
Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Banka hesabı tanımlama sekmesi aktifse;
Banka hesabı tanımlarken alacaklı adı ve soyadının bulunduğu alana, bankanızdaki ad ve soyad ile aynı olacak şekilde, Türkçe karakter kullanmadan giriş yapmanız gerekmektedir.
Örneğin: Altuğ Günığı isimli bir kişi alacaklı adı ve soyadını girerken aşağıdaki şekilde girmelidir:
Altug Gunisigi gibi.
- Yeni bir atma tutma hesap tanımlayın
- Tanımladığınız bu hesabı birincil yapın
- Önceki tanımladığınız hesabı 'kaldır' seçeneği ile kaldırın
- Doğru olan hesabı yukarıda bahsettiğim şekilde ekleyin
- Eklediğiniz bu hesabı 'birincil' yapın ve diğer atma tutma hesabı 'kaldır' seçeneğini kullanarak kaldırın
- TEST ödemesi otomatik olarak yeni ve doğru olarak tanımladığınız (TR de geçerli bir banka olmalıdır) banka hesabınıza kuruşlu olarak (örn. 0.25Krş gibi) gönderilecektir.
Bu aşamadan sonra 3 iş günü içerisinde hesabınız EFT yoluyla gönderilecek tutarın gelip gelmediğini kontrol edin ve geldiğinde aynı tutarı, adsense hesabınızda banka hesabını doğrula alanına yazarak doğrulayın.
Değilse;
Hesaptaki yönetici olarak atandığınıza dair ekran görüntüsü de gönderir misiniz?
Kolaylıklar dilerim.