Adsense Login Gmaili Devre Dışı Kaldı

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

tanerizmit

Üye
Üye
27 May 2020
15
1
3
merhabalar hesaba girerken bilgiler değiştim fakat daha sonra adsenseden attı ve daha önce kullandığımız ve kapanan gerı almamız mumkun olmayan hatta kod yolluyor

kısaca adsense giriş yapamıyoruz hesabınız olağan dışı etkinlikten dolayı girişi engelliyor

kurtar dediğimde ise kullanılmayan numaraya kod atıyor

hesabı nasıl kurtarabilirim acaba kurtarma mailini sorsa çözülecek aslında kurtarma maili var bende

ama malesef eski telefon hattına kod yoluyor

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
426
179
43
Eğer google hesabınıza girebiliyorsanz
Google de hesap yönetin kısmına girip oradaki hesaba tanıtmış olduğunuz eski telefonunuzu iptal edin , yeni telefonunuzu markası ile birlikte tanıtın (güvenlik kısmına bakın)
bu sorun ancak yeni kurtarma telefonu ekleyip 5 ila 7 gün bekledikten sonra düzelecektir

tanerizmit

Üye
Üye
27 May 2020
15
1
3
malesef hesaba giriş yok olsa eklicez fakat zaten kurtarma telefonu ekledik 10 gün olmuştu
şifre değşlince hesaptan attı ve cok eski bı numaraya kod gönderiyor o numara yok kapalı

tanerizmit

Üye
Üye
27 May 2020
15
1
3
malesef sadece telefona kod yolluyor kurtarmak için
harici başka bilgi istemiyor.
kurtarma mailimiz var ama sormuyor sadece kod yolluyor

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
426
179
43
Maalesef bu tür sorunları yaşayan çok kullanıcı var, google hesabınızda youtbe kanalımı var idi , yoksa sizin amacınz adsense ye girmek mi? buna göre bir öneride bulunacağım

tanerizmit

Üye
Üye
27 May 2020
15
1
3
adsense hesabım sitem vardı içinde
kurtarma maili sorması lazım sormuyor
kurtarma telefonuna kod yolluyor
oysaki 10 gün önce numara değiştim
hesaptan attı ve bir daha giremedik 2 3 gün önce

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
426
179
43
Sizin için kendimde bir eksik bilgi var mi diye araştırma yaptım , yabancı sitelere baktım ama maaslesef bu konu ile ilgili bir çözüme ulaşanı bulamadım.
Başkalarına örnek olması açısından bu tür sorunlarla karşılaşmamak için telefon yada numara değişmeden önce tüm bilgileri (yeni tel yada numaraya taşımanızdır,

Ben yine araştırma yapmaya devam edeceğim bir gelişme olursa buraya yazarım

• Beğen
Tepkiler: tanerizmit

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
426
179
43
size bir çok öneride bulunacağım bunları deneyenler başarmış
Aşağıdakileri yapın: (Bu yalnızca 2 Adımlı Doğrulama kapalıysa ve yedek kodlarınız yoksa işe yarar, aksi takdirde önce hesap kurtarma prosedürünü yapmalısınız.)
1 - Kurtarma numarası olarak girdiğiniz cep telefonunda oturum açın.
2 - Hesap yöneticinizi açın veya https://myaccount.google.com/ adresine gidin.
3 - Güvenliğe gidin.
4 - 'Cihazlarınız'da 'Cihazları yönet'e gidin.
5 - Kullandığınız cihaz da dahil olmak üzere tüm cihazlardan çıkış yapın (bunu yapmak için önceki adımları tamamladıktan sonra telefon ayarlarından hesabı kaldırmanız gerekir).
6 - Yaklaşık 5 dakika bekleyin (her ihtimale karşı).
7 - Kurtarma numarası olarak girdiğiniz cep telefonunda hesabınıza tekrar giriş yapın. Telefon ilk seferde olduğu gibi oturum açacaktır.
8 - 2 adımlı doğrulamayı etkinleştirin, bu numaranızı güncelleyecektir.
9 - Yedek kodları etkinleştirin ve dosyayı indirip yazdırın. Çünkü böyle bir durumda yedek kodları kullanabilirsiniz.

2.

Bu sorun, sistemin bir yerde bir şeyin oturum açmış olduğunu düşünmesi ve bunun da sunucu tutarsızlığına neden olması ve verilerin güncellenmesine izin vermemesi nedeniyle meydana geliyor olabilir.
Çünkü tüm cihazlardan çıkış yaparak sorunu çözmeyi başaracaksınız

Aşağıdak adrese gireek translate yapın