Adsense ödeme eşiği sorunu

• Konbuyu başlatan Batuhan Aksoy
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Merhabalar arkadaşlar. Hepinize iyi ramazanlar dilerim.
Aşağıdaki resimdeki sorunu nasıl çözerim ?
Ödeme eşiği 10 Dolar . Bu eşiği geçtim ve herhangi bir bildirim yok banka eklemek ile ilgili.
ads1.jpg ads2.jpg

Aynı şekil dosyaları ektede bulabilirsiniz.
Ödeme eşiğine bugün geldim öğlen civarlarında bu saate kadar bir bildirim yok acaba otomatik mi oluşuyor sistem?
Normalde ödeme eşiği ile ilgili bir bildirim gelmesi gerekmiyormu onay için.
200 TL'den sonrada ödeme yapılıyor bunu biliyorum sadece.

Nasıl bir yol izlemem gerek ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kirakazanci.com

Üye
Üye
19 May 2019
31
7
8
26
Osmaniye
kirakazanci.com
Ödeme eşiği 10 Dolar . Bu eşiği geçtim ve herhangi bir bildirim yok banka eklemek ile ilgili.
Ekli dosyayı görüntüle 436 Ekli dosyayı görüntüle 437

Ödeme eşiğine bugün geldim öğlen civarlarında bu saate kadar bir bildirim yok acaba otomatik mi oluşuyor sistem?

Nasıl bir yol izlemem gerek ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Valla adsense de son 4 gündür büyük sorun var sitelerde reklam çıkmıyor ödemeler durdu gelirler yok şuan pinler onaylar gelmiyor büyük ihtimalle bu sorun sana da vurdu bekle bakalım şu sorunlar bitsin çünkü bizde bekliyoruz kaç gündür :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Doğrudur. Bekliyorum ama bu adsense hep mi sıkıntılı hocam :) ne zaman adsense desem ne zaman google desem hep bir sorun. R10 forumunda ise bugun bi bildirim gelir pin yola cikti diye , kazancinizda ayin 1inde onaylanir dediler herhangi bir sorun yokmus bu konuda ama benim reklamlar acik ve gelir var cok sukur hocam

Kirakazanci.com

Üye
Üye
19 May 2019
31
7
8
26
Osmaniye
kirakazanci.com
Doğrudur. Bekliyorum ama bu adsense hep mi sıkıntılı hocam :) ne zaman adsense desem ne zaman google desem hep bir sorun. R10 forumunda ise bugun bi bildirim gelir pin yola cikti diye , kazancinizda ayin 1inde onaylanir dediler herhangi bir sorun yokmus bu konuda ama benim reklamlar acik ve gelir var cok sukur hocam
O zaman öp öp başına koy 😂 bizde 5 gündür gelir yok 3. Pini istedim 2 tanesinden haber yok hep olmuyor da kargoda sıkıntı var kale almıyorlar bu durumu bence benim 2 pin yok 3. Dün istedim bakalım o gelir inşallah ama gelir yok 5 gündür seninki yine gelir elde ediyor gel bide bize sor onu😂

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Bide oraya bak , reklam amaçlı söylemiyorum zaten , ben oraya açtım adamların dedikleri gibi pat diye oldu .

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,394
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

@Kristen selam,

Evet burası biraz sakin, kafa dinleme yeri :) Umarım iyisinizdir.
Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla henüz kazancınız kesinleşip, bakiyenize aktarılmamış. Görmüş olduğunuz tutar tahmini kazançtır, bu kazançlar her ayın son günü toparlanır ve incelemeye gönderilir. İnceleme süreci diğer ayın ilk haftasından itibaren 15 ine kadar sürebilmektedir. Kazanç kesinleştiğinde bakiyenize yansır ve ödeme yöntemi eklemeniz için ilgili alan aktif olur.

Yardımcı olabilceğimiz farklı bir konu var ise, lütfen iletmekten çekinmeyin.

İyi dileklerimle :)