Adsense ödeme eşiği sorunu

• Konbuyu başlatan Batuhan Aksoy
  • Başlangıç tarihi
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

B

Batuhan Aksoy

Misafir
@Kristen selam,

Evet burası biraz sakin, kafa dinleme yeri :) Umarım iyisinizdir.
Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla henüz kazancınız kesinleşip, bakiyenize aktarılmamış. Görmüş olduğunuz tutar tahmini kazançtır, bu kazançlar her ayın son günü toparlanır ve incelemeye gönderilir. İnceleme süreci diğer ayın ilk haftasından itibaren 15 ine kadar sürebilmektedir. Kazanç kesinleştiğinde bakiyenize yansır ve ödeme yöntemi eklemeniz için ilgili alan aktif olur.

Yardımcı olabilceğimiz farklı bir konu var ise, lütfen iletmekten çekinmeyin.

İyi dileklerimle :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim sizlerinde sayesinde iyiyim hamdolsun.
Kırmızı bir bildirim geldi , Adresiniz doğrulanmadığı için ödemeler durdurulmuştur diye.
Kırmızı bildirime tıkladığımda pin bölümü geldi pin gir diye. Pin 2 ile 4 hafta arasında ulaşacaktır vs.
Evet bakiyem onaylanmamış daha 1 haziranda onaylanacakmış diye söylediler. Bu esnadada kazançlar sayıma devam edilip pin gelene kadar çekim işlemi yapamayacakmışım ki doğrudur.
PİN bölümüne girdiğimde adresimi tamamıyla evime gelen su faturası vs faturadaki gibi yazmış bulunmaktayım. Doğru yazdığım adresime pin gelmeme gibi bir sorun olurmu acaba ? Çünkü sitem iyi hit alıyor 1-2 gündür ve içeride paranın yanmasını istemiyorum :) Böyle pin gelmeyipte 4 ay 5 ay bekleyen çok arkadaşım var onlarda bir bilgiye sahip değil efendim.
Bu arada hesabım eski hesap.